misto.zp.ua

Вася Логай

Чи варто бути популярним?

Вася Логай “Я не зазіхаю на можливість бути популярним серед людей ціною змінення себе”.

Ім’я Васі Логая відоме багатьом у Запоріжжі. Хтось пам’ятає його як одного з фронтменів місцевого КВНського руху. Для когось він шоумен, на рахунку якого не одна вдало проведена вечірка. Про те, що Вася співає, знали в основному його друзі та приятелі. Тепер його кліпи крутять загальнонаціональні канали, а сам він живе в ритмі рейсу «Київ – Запоріжжя».

Свої запитання співучому співвітчизнику задав Олесь Барліг.

– Про твоє музичне становлення майже нічого невідомо, але я знаю, що ти походиш зі співочої родини?

– Це так – мати, батько, сестра і мій рідний брат – музиканти. Батьки навіть мають музичну освіту, ми, їхні діти, також намагалися її здобути, але не вийшло [сміється]. Я маю за плечима кабацьку школу вокалу і участь у багатьох фестивалях ще до тієї школи. Творчий шлях моєї сестри в цьому чимось подібний до мого, а от брат в мене DJ – він робить власну музику.

– Твоє найяскравіше враження від конкурсу «Шанс», у якому ти брав участь?

– Це така суцільна яскрава пляма у моєму житті. Мені дуже приємно від того і водночас трішечки прикро, що такий конкурс, як «Шанс», привертає до тебе уваги більше, ніж професійні музичні фестивалі з реально сильними конкурентами, яких будуть оцінювати не люди вдома на канапах, а професіонали. В якийсь момент я просто перестав шукати справедливості, яка начебто повинна панувати у світі, й почав працювати, шукаючи різні форми своєї реалізації. «Шанс» дав мені старт, хоча він не є професійним конкурсом, він те, що падає з неба.

– Одні кажуть, що тобою займається сам Бабешко, інші – що хтось інший. Ти можеш нарешті прояснити, що є правдою в чутках про твого продюсера?

– На сьогодні моїм продюсером є Василій Логай. Я відмовився від послуг людей, які пропонували мені стати моїм продюсером. І справа не в тому, що вони мені не підійшли, чи я просто став вже такий крутий, що мені ніхто не потрібен. Питання в іншому – на цю мить мені є що сказати слухачу, в мене є власні пісні і я хочу їх співати. Я не зазіхаю на можливість бути популярним серед людей ціною змінення себе й хочу бути собою. Нехай я буду мати в шанувальниках не мільйони, а набагато менше, але це люди, які сприйматимуть мене, а не того, кого з мене зробить хтось інший.

– Свій перший кліп ти знімав у Запоріжжі. Так було дешевше, чи в цьому була якась концепція?

– Ніякої концепції в тому не було, я просто звернувся до людей, яким я дуже довіряю, – до Олександра Капрова та Олександра Пархоменка, з питанням: “А що, хлопці, може, зробимо щось таке?”. На мій особистий погляд, вони намагаються значно розсунути ті межі рекламного продукту який склався у Запоріжжі. Я знав, що ці люди завжди прагнуть чогось більшого, і коли в мене з’явилася можливість зняти свій кліп, в мене не було вагань, до кого звернутися, хоча досвіду в цьому в них майже не було. «Майже», бо колись вони зняли два кліпи для співачки, яка так і не вийшла на загальноукраїнський рівень популярності. Її звали Катя. Я написав для неї альбом, й власне на дві композиції з нього і були відзняті ті два кліпи. Це було ще років п’ять тому. Я задоволений співпрацею з цими хлопцями, їхній креатив компенсує навіть якусь нестачу у технічному відтворенні певних задумів.

– Канал «М1» на якому була ротація твоєї пісні, ставив якісь жорсткі вимоги щодо якості кліпу, чи все вирішували гроші?

– Покажіть мені канал, на якому гроші вирішують не все! Знаю, що мої слова сприйматимуться як брехня, але це є свята правда – я жодної копійки не заплатив за ротацію свого кліпу на «М1».

– Я знаю, що зараз на твої пісні паралельно знімаються другий та третій кліпи. Що нам слід очікувати від них?

– Ще не знімаються, але так – паралельно зніматимуться два кліпи, один в Києві, а другий – тут, у Запоріжжі. Той, що робитиметься у Запоріжжі, буде відзнятий на пісню «Навсегда вместе», яку ми написали разом з Антоном Вілінським, більш відомим як MС T. Роблять його ті ж самі люди, що знімали мій кліп на пісню «Дощ». А «київський» кліп на пісню «Не забывай» знімає відомий режисер, ім’я якого я не оприлюднюватиму, бо відразу ж почнуться дзвінки з запитаннями: “А як? А чому?”. Зачекайте, все почуєте, все побачите. Відео робиться у тісній співпраці з київським шоу-балетом «My way». Я думаю, що його можна буде сприймати і як кліп балету, і як кліп Василя Логая. Зйомки, сподіваюся, десь у жовтні кліп вже вийде на телеекрани.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Инга Истеркина. МиГ по-выходным. ЗапорожьеМИГ по выходным  - газета хороших новостей. Что происходит в мире? в Украине? в Запорожье? в мире искусства? вмире моды? в мире книг? в мире человеческих отношений?
Обо всем об этом и о многом другом читайте в рубриках газеты "МИГ по выходным": "Тратим деньги с удовольствием","Большой секс в маленьком городе", "В вашем стиле","В здоровом теле", "Мужской клуб","Всюду жизнь". "МИГ по выходным"  - газета хорошего настроения!

С уважением, редактор газеты "МИГ по выходным"  Инга Эстеркина

Контакты

Адрес редакции:
был
Телефоны:
были
E-mail:
был
День выхода газеты:
было

 

 

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |