misto.zp.ua

ЄСВ-борги: скільки мільйонів винні енергодарці та жителі району

ЄСВ-борги: скільки мільйонів винні енергодарці та жителі району

Енергодарське управління ГУ ДПС у Запорізькій області повідомляє, що станом на 01.05.2020 загальна сума заборгованості з єдиного соціального внеску по Енергодару, Кам’янсько-Дніпровському та Великобілозерському районах становить 9,5 млн грн, в т.ч. по фізичним особам (громадянам) —  7 млн грн, а саме:

  • Енергодар – 4,5 млн грн, в т.ч. по фізичним особам (громадянам) – 3,4 млн грн – 237 осіб;
  • Кам’янсько-Дніпровський район – 4,9 млн грн, в т.ч. по фізичним особам (громадянам) – 3,6 млн грн – 196 осіб;
  • Великобілозерський район – 71,8 тис. грн, в т.ч. по фізичним особам (громадянам) – 63,1 тис. грн – 9 осіб.

Контролюючим органом вживаються заходи стягнення єдиного соціального внеску, що визначені нормами Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Боржникам направляються вимоги про сплату боргу (недоїмки) та узгоджені вимоги за фактом їх не сплати в обов’язковому порядку передаються до органів Державної виконавчої служби з метою вжиття заходів стягнення в примусовому порядку, в т.ч. шляхом обмеження виїзду боржників за кордон України та накладення арешту на їх майно і кошти.

Енергодарське управління ГУ ДПС у Запорізькій області наголошує, що суми заборгованості з єдиного соціального внеску відповідно до норм Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» не підлягають списанню (крім випадків смерті та ліквідації юридичної особи) та/або розстроченню чи відстроченню.

З метою упередження вжиття Головним управлінням ДПС у Запорізькій області перелічених вище заходів примусового стягнення боргу з єдиного соціального внеску, Енергодарське управління просить платників податків самостійно сплатити заборгованість.

Отримати інформацію про стан розрахунків з єдиного соціального внеску можна, скориставшись безкоштовним електронним сервісом, запровадженим ДПС України – «Електронний кабінет платника» на вебсайті ДПС України (https://cabinet.tax.gov.ua) за наявності особистого ключа (електронний ключ доступу), або ж звернутися до Енергодарського управління ГУ ДПС у Запорізькій області особисто.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в