misto.zp.ua

У Запоріжжі лише кримінал та надзвичайні події

У запорізьких онлайн-медіа найбільше новин стосуються кримінальної тематики або висвітлення надзвичайних подій. А от про  екологію, корупцію та вразливі категорії населення – найменше.

За результатами дослідження ГО “Інститут масової інформації”, у лютому цього року 36%регіональних новин стосувались ДТП, аварій, порушень закону и т.п..

І лише  8% журналісти відділи під “соціалку”. До речі, слідкували не лише за Запоріжжям, а й за іншими регіонами де ситуація, як виявилось, майже така ж. На ці теми пишуть:

  • у Черкасах та Чернігівщині по 40 %,
  • у Харкові – 37%
  • Суми – 36%
  • Львів – 14%.

В топ-5 найбільш висвітлюваних тем також потрапили новини місцевої влади (9%) та культури (7%). Найменше в новинах писали про екологію (2%),

вразливі групи населення та корупцію (по 3%).

Лідери у висвітленні соціальної тематики – онлайн-ЗМІ Харкова (30%), Тернополя (25%) та Черкас (24%).

При цьому, в онлайн-ЗМІ Львову (24%)Чернігова (13%) та Харкова (9%) було найбільше новин про політику. Разом з цим, практично не публікувалися політичні новини на сайтах Тернополя та Черкас (по 1% відповідно).

Варто зазначити, що певним регіонам були властиві “місцеві теми”, зокрема, у львівських медіа (лідер у кількості регіональних новин в онлайн-ЗМІ) в аналізований період активно висвітлювалися міжнародні новини, у Рівному та Тернополі – новини на релігійну тематику, Запоріжжі – громадські ініціативи та активізм.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в