misto.zp.ua

Венс: план Трампа по Україні включає заморожування конфлікту по лінії фронту

Венс: план Трампа по Україні включає заморожування конфлікту по лінії фронту

Кандидат на посаду віце-президента США у разі обрання Дональда Трампа Джей Ді Венс описав, яким бачить план екс-глави Білого дому щодо завершення конфлікту в Україні. На його думку, політик скаже представникам Росії, України та Європи про те, що вони повинні з'ясувати, як виглядатиме мирне врегулювання і які положення воно включає.

"І, ймовірно, воно виглядатиме приблизно так само, як нинішня лінія розмежування між Росією та Україною. Це стане як демілітаризована зона. Росія отримує від України гарантію нейтралітету, що вона не вступає до НАТО, не вступає до жодних союзницьких інститутів", - заявив Джей Ді Венс, кандидат на посаду віце-президента США. 

Він додав, що у цьому випадку Україна зможе зберегти свій суверенітет.

Кандидат у віце-президенти також вважає, що Європа хоче завершити конфлікт через високі центи на енергоносії, проте вона недофінансувала підтримку Києва, тоді як американські платники податків «були дуже щедрими до українців».

У Києві відреагували на план Трампа

Радник глави офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк назвав озвучені Венсом деталі «передвиборчим хайпом» і зазначив, що у розпал електорального циклу в інформаційному полі з'являється велика кількість спекуляцій. Чиновник висловив думку, що позиція кандидатів радикально змінюється одразу після виборів.

"Сполучені Штати в повному обсязі, що за демократів, що за республіканців — інституційно вони надаватимуть все необхідне Україні. Це об'єктивний процес цієї війни. Він незворотний", - заявив Михайло Подоляк, радник голови офісу Зеленського. 

Подоляк додав, що суб'єктивно американські політики можуть висловлювати будь-які коментарі, крім того, можливі дискусії щодо фіналу конфлікту, проте, на думку чиновника, його завершення «буде вкрай негативним для Росії».


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |