misto.zp.ua

У зв’язку з екстреною ситуацією компанія “Місто для людей” розпочинає роботу у режимі карантину

У зв’язку з екстреною ситуацією компанія “Місто для людей” розпочинає роботу у режимі карантину

 

Як це, запитаєте ви? Це так, коли ви зможете вирішувати свої проблеми, не виходячи з дому. Ми турбуємося про ваше здоров’я та про здоров’я ваших близьких, саме тому створюємо максимально комфортні умови для вирішення побутових проблем дистанційно.

Якщо у вас консультаційні питання, або звернення — телефонуйте на гарячу лінію нашого колл-центру, котрий працює у штатному режимі.

Ви можете залишати свою заявку за телефонами: 

050-202-20-40;

067-400-90-20;

061-707-12-50.

Черговий номер Центру обслуговування клієнтів:

050-202-12-30;

067-400-90-61.

У Центрі обслуговування клієнтів, у зв’язку з карантином, прийом громадян проводитись не буде. Однак, якщо ви маєте звернення, то можете залишити його у скринці для звернень.

Для клієнтів будуть працювати каси інформаційних центрів за адресами пр. Будівельників, 17,29,38, вул. Козацька, 22.

Хоча співробітники будуть в масках і в рукавичках, просимо поставитись з розунням і тримати дистанцію, як від наших працывників, так і від інших людей, що стоять у черзі.

Також хочемо повідомити, що наша аварійна служба та денна служба працюють згідно з графіком у штатному режимі. Однак, в пріоритеті ми залишаємо аварійні та критичні заявки, котрі потребують термінового вирішення. 

Відділ клінінгу від вчорашнього дня працює в режимі карантину. Це означає, що ми продовжуємо роботу в штатному режимі, однак, ставимо у пріоритет прибирання місць загального користування будинку — обробку перил перших поверхів та особливу увагу приділяємо ліфтовим кабінам та кнопкам, де є найбільше скупчення мікробів. “Місто для людей” в Енергодарі вже має необхідні дезінфікуючі засоби. 

Просимо мешканців будинків, де є сміттєпроводи, не користуватися ними, адже вони небезпечні для здоров’я та є розсадниками хвороб.

Відділ хауз-менеджерів працює у штатному режимі, однак, всі збори відповідно до рекомендації МОЗ України будуть перенесені. Також будуть перенесені і зустрічі з дирекцією керуючої компанії до кінця карантину. Виїзди на об’єкти хауз-менеджерами будуть здійснюватися, але тільки туди, де немає потреби заходити у помешкання, та де немає прямого контакту з мешканцями.

Рекомендуємо на період карантину користуватися онлайн банкінгом “Приват24”, або додатком “МоноБанк”, або іншим зручним Інтернет-Банкінгом.

Зберігайте спокій, залишайтеся вдома та будьте здорові!

Пресслужба компанії “Місто для людей” 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в