misto.zp.ua

У США розповіли про велике значення місії Polaris Dawn

У США розповіли про велике значення місії Polaris Dawn

У нових скафандрах SpaceX, які були успішно випробувані під час місії Polaris Dawn, у майбутньому люди гулятимуть Місяцем та Марсом. Про це пише ArsTechnica.

Американське видання зауважило, що перший вихід у відкритий космос здійснив 1965 року радянський космонавт Олексій Леонов. З того часу у відкритий космос виходили 263 людини з десятків країн, проте лише зараз це вперше зробили космічні туристи.

«А тепер уявіть, де SpaceX і цей скафандр можуть опинитися через 14 років. Перша ракета Falcon 9 зазнала чотирьох великих змін, збільшивши свою вантажопідйомність більш ніж удвічі. Те саме станеться і з цим скафандром. Нескладно уявити світ, у якому десятки людей стартують на Starship і здійснюють аналогічні виходи у відкритий космос на [колоземній] орбіті. Майбутні версії цих скафандрів майже напевно використовуватимуться на Місяці, а одного разу і на Марсі», — йдеться у публікації.

12 вересня о 13:12 за московським часом туристи місії Polaris Dawn відкрили люк корабля Crew Dragon та успішно розпочали вихід у відкритий космос. Члени комерційного екіпажу стали першими у світі туристами, які здійснили вихід у відкритий космос.

11 вересня корабель Crew Dragon місії Polaris Dawn, що знаходиться на низькій навколоземній орбіті, досяг рекордної висоти 1400,7 кілометра. Так високо люди не виявлялися з 1972 року, коли США здійснили останній пілотований політ до Місяця.

10 вересня SpaceX запустила ракету Falcon 9 з пілотованим кораблем Crew Dragon, на борту якого знаходиться екіпаж туристичної місії Polaris Dawn.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |