misto.zp.ua

У Енергодарі пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

У Енергодарі пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

11 квітня на базі Енергодарської загальноосвітньої школи №2 пройшов міський етап XXV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (ДЮП), в якому взяли участь 3 команди загальноосвітніх шкіл міста: «Гарячі» (ЕЗОШ № 2), «Стріла» (ЕЗОШ № 7) та «Рятувальники» (ЕНВК «ЗНЗ-МНВК»). Всі вони під час шкільних етапів фестивалю у чесному змаганні вибороли право бути на сцені, і довели, що вони найнаполегливіші, а їх воля до перемоги є найсильнішою.

IMG_20190411_121718

За звання переможця команди боролися під гаслом «Безпека в житті – життя у безпеці». Учасників оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли співробітники 13 ДПРЧ Головного управління ДСНС Украйни у Запорізькій області, методисти Науково-методичного центру, педагоги Центру туризму, краєзнавства та спорту, Клубу юних моряків. Під час заходу команди продемонстрували глядачам свій високий рівень знань з безпеки життєдіяльності, показали творчі та спортивні здібності, вокальну та хореографічну майстерність.

Юні рятувальники змагалися у знаннях з основ безпеки життєдіяльності — це конкурси «Гриби, ягоди», «Медичний» та «Плакат соціальної реклами», у туристичній майстерності — конкурс «Рятувальна мотузка» та практичних вправах: у конкурсах «Влучний ствольщик» і «Рятування потопаючого». Як основний елемент фестивалю, на розсуд глядачів та журі команди представили «Візитку» та «Домашнє завдання». Під час цих конкурсів члени дружини познайомили присутніх з їх роботою протягом навчального року, порушили актуальні питання пожежної та техногенної безпеки, надали рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях, популяризували здоровий спосіб життя та безпеку життєдіяльності серед дітей.

IMG_20190411_121649

За результатами усіх конкурсів перемогу здобула дружина юних пожежних «Гарячі», друге місце зайняла команда «Стріла», а трете — «Рятувальники».

За проявлену майстерність та артистизм усім учасникам фестивалю було вручено грамоти від рятувальників та цінні  подарунки від Енергодарської міської ради. Організатори подякували за отримані враження та побажали команді-переможниці подальших успіхів у зональних змаганнях. Рятувальники зазначають, що такі заходи серед підростаючого покоління сприяють як популяризації Служби порятунку, так і розвивають спортивні та артистичні якості у молоді.

IMG_20190411_131349

 13-ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в