misto.zp.ua

Швидкі, сильні та хоробрі: все це про рятувальників пожежної частини № 13

Швидкі, сильні та хоробрі:  все це про рятувальників пожежної частини № 13

Другий рік поспіль рятувальники 13-ДПРЧ перемагають у змаганнях «Кращий караул», а наразі вони перші й у загальному заліку з фізичної підготовки і отримали звання «Кращий підрозділ міста Енергодар».

Протягом чотирьох робочих змін на базі пожежної частини № 13 проходив огляд бойової готовності чергових караулів 13 ДПРЧ, 31 ДПРЧ та 32 ДПРЧ. Ці змагання покликані не тільки визначити переможців, а й  перевірити рівень фізичної підготовки рятувальників та підвищити боєздатність особового складу пожежних підрозділів.

Огляд проводився з 4-х видів багатоборства з пожежно-прикладного спорту, а саме: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової башти, підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху учбової башти, бойове розгортання від автоцистерни.

Підсумки змагань оголосив заступник начальника 1-ДПРЗ з питань оперативного реагування та цивільного захисту підполковник служби цивільного захисту Сергій Лукашов. !За сумою балів чотирьох днів змагань почесну «бронзу» виборола 32-ДПРЧ з охорони ЗаТЕС, друге місце посіла 31-ДПРЧ з охорони ЗАЕС, а кращим підрозділом 2018 року стала 13-ДПРЧ.  Також були визначені вогнеборці, які показали найкращі результати по кожному виду змагань. Швидше за всіх у вікно 3-го поверху по висувній драбині піднялись Денис Семенов та Олег Приходько, їх результат 16,7 секунд. Крім цього, Олег краще за всіх подолав 100-метрову смугу з перешкодами та піднявся по штурмовій драбині. В бойовому розгортанні перше місце виборов 3 караул 13-ДПРЧ,  подолавши дистанцію за 49,8 секунд. Нам є чим пишатись!»,- наголосив він.

Мені пощастило поспілкуватись з начальником караулу, який здобув звання «Кращий караул 2018». Це капітан служби цивільного захисту Олександр Мацупа. Він вважає, що перемога караулу цілком залежала від злагодженої роботи дружнього колективу в особі окремо взятого рятувальника. «Ми завжди працюємо пліч-о-пліч. Не важливо, чи це змагання, чи навчання, чи виїзд на пожежу. Ми допомагаємо один одному, підтримуємо, адже знаємо, за цим стоїть позитивний результат, який ми повинні досягти!», — впевнено говорить Олександр.

Перемоги завжди дарують приємні відчуття. Вони є свідченням того, що титанічна підготовка та докладені зусилля були не даремними. Але головне – не зупинятися на досягнутому, а прагнути більшого, нових вершин та ще більш швидких фінішів. Тому побажаю тим, хто виборов цього року перемогу, не втрачати запалу та працювати над удосконаленням вмінь, а тим, хто симпатію Фортуни не здобув, бажаю впевненості та наполегливості у майбутньому.

Ольга Коваль


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Еженедельная региональная газета РОСТ издается с 3 ноября 2004 года – и за это время завоевала репутацию популярного издания, оперативно информирующего о новых предложениях рынка товаров и услуг. Популярность газеты растет, в первую очередь, благодаря тому, что РОСТ как универсальное издание стремится предоставлять своим читателям наиболее полную и объективную информацию.

Специализация газеты: новости, реклама товаров и услуг, частные и коммерческие объявления, вакансии, справочные материалы, юридические консультации; 45 каналов телепрограммы с анонсами и другая информация.

Издание имеет статус областного и распространяется городах Энергодаре, Каменке-Днепровской, Днепрорудном, Васильевке, Михайловке, а также в Каменско-Днепровском, Велико-Белозерском, Васильевском и Михайловском районах.

Контакты

Почтовый адрес:
71503, г. Энергодар, пр. Строителей, 17/2, офис 27 – 30.
Тел./факс:
(06139) 4-04-32; 6-00-06; 6-07-80
E-mail:
rost@oriontv.net

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в