misto.zp.ua

Автостоп Україною: Реальні пригоди чи небезбечний експеремент.

5cfa69a962a04

Якщо ти молода, відкрита для нових пригод людина і любиш подорожі, значення слова автостоп тобі напевно відомо, сучасні мандрівники – автостопщики, їх ще називають хічхайкінг.

Наша країна багата на дивовижні пейзажі і місця з якими слід познайомитися особисто.

Автостоп – це чудовий спосіб дізнатися про культуру країни або міста. Зануритися в особливості звичаїв та побуту очима не звичайного туриста , а місцевих жителів.

Літо набирає обертів, а це значить що настав час для пригод і цікавих подорожей. Відправитись в мандрівку автостопом куточками України – чудова ідея для тих хто любить екстрим і бажає додати яскравих фарб літньому відпочинку.

Але не всі люди віддають перевагу такому заняттю, вважаючи його небезпечним. І таке хвилювання має місце бути. Пропоную розібратися чи варто ризикувати і як діяти щоб реальні пригоди не вилилися вам в невдалий експеремент.

  • «Світ не без добрих людей», – в цьому крилатому виразі, ті хто зіткнеться з таким методом подорожі, переконаються не раз. Особливо якщо ваш тріп розгорнувся десь в Закарпатській області, як показує досвід, саме там людська чуйність та привітливість не знає меж. Приємно дивує, те, як люди зовсім тебе не знаючи, готові запропонувати допомогу перш ніж вона вам дійсно знадобиться. Але така подорож повна несподіваних поворотів, тому в будь-якій ситуації слід розраховувати лише на себе та своїх друзів.
  •  До речі, компанія яка тебе супроводжуватиме – перший фактор безпечної та цікавої подорожі. Якщо ти дівчина, то ми би не рекомендували відправлятися однією або з подругою. Адже правило автостопу №1 – їхати в парі з чоловіком. Як говорив великий Хемінгуей, «Подорожуйте тільки з тими, кого любите».

  • Наступне питання яке ви маєте вирішити на стадії підготовки , – що з собою брати та одягати. Дуже важливо , справити на водія приємне перше враження. Для цього ви маєте бути добре і охайно вдягнені. У зворотньому випадку не тільки у вас буде менше шансів зупинити машину, а й у наступних стоперів. Обов’язково візьміть з собою великий та зручний рюкзак з найнеобхіднішими речами.

  • Відразу попереджайте водія, що грошей на дорогу у вас немає, щоб в кінці дороги не траплялось конфузів.
  • Правильно обирайте місцевість. Ставати потрібно не просто там де вас буде найкраще видно, а й так щоб було зручно зупинятися автомобілю , і обов’язково в дозволеному місці для нього. Наприклад, в Європі неможна стояти на автобанах, лише в районах автозаправок, в іншому випадку ризикуєте отримати не малий штраф.

Що ж , сподіваємось наші поради стануть першим кроком до нових і незабутніх подорожей, що на вас чекають.

Keep calm and travel on!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в