misto.zp.ua

Запорізький трансформаторний завод відсвяткував 65-річчя

Запорізький трансформаторний завод відсвяткував 65-річчя

Запорізький трансформаторний завод 29 вересня відзначив своє 65-річчя. Свято проходило на курортній базі «Чайка» й зібрало чимало гостей. Музика на різні смаки, пісні, танці, конкурси та вікторини залишили задоволеними найвибагливіших гостей.

Урочиста частина свята розпочалася з привітального слова генерального директора ЗТЗ Ігора Клейнера. Він поздоровив усіх присутніх зі святом, побажав щастя, здоров’я, добробуту та творчої наснаги. «Нам 65, это много, но мы не чувствуем себя ветеранами. 86 стран мира пользуются продукцией ЗТЗ, но мы не будем останавливаться на достигнутом», – додав Ігор Клейнер.

Вітальний концерт розпочався зі святкового салюту ліхтариків. Далі гостей розважала співачка Еріка. Гостя свята приготувала для глядачів подарунок – на завершення свого виступу вона заспівала «Червону руту».

Потім для присутніх танцював Запорізький муніципальний театр танцю. Для молодшої аудиторії організатори свята запросили братів Борисенків.

Не обділили увагою й учасників «Спартакіади – 2012». Спортсмени заводу отримали подарунки та сертифікати від керівництва. Далі гостей розважали циганським танком Запорізький муніципальний театр танцю, лабораторія шалених вчених, яка робила льодовий чай та багато інших експериментів. Гучні оплески пролунали на адресу виступу студії оригінального жанру «Бенефіс» з номером «О янгол». Присутні також мали змогу сфотографуватися із запрошеними зірками.

Ксенія ЯКИМЕНКО. Фото: Юлія БІБЛІВ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |