misto.zp.ua

Запорізькі школярі влаштували флешмоб на Хеллоуін

Запорізькі школярі влаштували флешмоб на Хеллоуін

Відьми, привиди, зомбі, вампіри, фреді крюгери – це далеко не повний перелік тієї нечисті, котру можна було зустріти 28 жовтня на проспекті Леніна. Ідея проведення флешмобу на Хеллоуін прийшла школяру 91-ї школи Олександру Потоцькому та студентці радіоелектронного коледжу Альоні Семеренко.

Пунктом збору небайдужої до цього свята молоді стала площа Фестивальна. І дійсно все виглядало на подив реально: чорні губи, білі обличчя, маски привидів, мітла та чорні відьомські капелюхи, темний одяг. Але порушували містичність події усміхнені обличчя учасників флешу.

«Нечисть» готується до виходу

 Після швидкого збору та настанов від організаторів молодь попрямувала через проспект до порта Леніна, а супроводжувала їх рок-музика, котра лунала з мобільних телефонів.

Чарівні зомбі

 Реакція запоріжців була різною – хтось посміхався, хтось дивувався, хтось обурювався, а хтось намагався фотографувати. Особливу увагу перехожих привертала до себе Віка Шуваєва, котра була в досить реалістичному костюмі відьми: чорний корсет та довга чорна спідниця, великий конусоподібний капелюх, темний макіяж та мітла. До речі, дівчина деякі речі майструвала власноруч – шила капелюх та лаштувала мітлу.

Фреді стомився по дорозі до порту

 Поблизу зупинки Миру флеш зустрів бабусю, котра просила сфотографувати Фреді Крюгера. Вона розповіла, що йшла за гуртом із самої Фестивальної: «Молодці! Це дуже весела подія! Мені сподобалося!», – відзначила бабуся Сталіна Гребенко.

Дар'я ЗИРЯНОВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |