misto.zp.ua

Як у Запоріжжі стартував біговий марафон

20 жовтня, вже третій рік поспіль, відбувся міжнародний півмарафон «Zaporizhstal Half Marathon». У цьому році, перемогу здобули міжнародні спортсмени Роман Романенко та Валентина Кілярська.

Незважаючи на те, що цей день у Запоріжжі був туманним, бігуни не відчували дискомфорту, бо протягом усього забігу, спортсменів мотивували запорізькі вболівальники.


Участь в змаганні 2019 року прийняли 2000 бігунів, тільки половина з яких – мешканці Запоріжжя. Решта ж атлетів, приїхали на марафон не тільки з інших міст України, а й з Білорусі, Словенії, США, Німеччини, Туреччини та Індонезії.
Цього року, 1 місто у марафоні здобув запоріжець Роман Романенко, він подолав дистанцію у 21 кілометр за (1:04:14), разом з ним, фінішну стрічку розірвав Микола Нижник, тому тільки через фотофініш вдалося визначити переможця, яким став Роман.
Серед жінок, першою прибігла переможниця «Tavria V Odesa Half Marathon 2019» Валентина Кілярська, з часом (1:14:00), оновивши свій минулий рекорд на цілих 4 хвилини.


Призовий фонд цьогорічного «Zaporizhstal Half Marathon», який організувала компанія «Run Ukraine», склав 124 000 гривень. Перші 5 призерів серед чоловіків та жінок, отримали винагороду у 2 500 – 8 000 гривень, а Роман Романенко та Валентина Кілярська, які вибороли 1 місце у змаганні, отримали додаткові 5 000 гривень. Також були нагороджені призери в семи вікових категоріях.


 

Богдан Синник


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

Andrii Androshchuk | 31.01 2020 в 21:32
Цікавий півмарафон. В цьому році планую його відвідати: androshchuk.com. Так як вже декілька років на нього збираюсь потрапити.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в