misto.zp.ua

Україна через мистецтво. Тетяна Муіно

Цикл матеріалів про митців , завдяки яким відома Україна

 

Таня Муіно – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка. Відома своєю роботою над кліпами популярних виконавців: MONATIK, Elton John , Harry Styles, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, NK), Мішель Андраде. Жінка є однією з найвідоміших українських режисерів, якій вдалося продемонструвати свій талант не лише у нашій країні, а й на Заході.

Окрім українського коріння, Таня Муіньо має і кубинське. Відомо, що мама режисерки родом із Одеси, а її тато, Роберт Муіньо народився на Кубі. У 1980-і роки він приїхав до Одеси по обміну і залишився в Україні. За словами дівчини, вона до шести років жила в Гавані і там дізналася, що таке велика кубинська родина. Має трьох братів і сестру. Таня намагається не фігурувати у пресі і не часто афішує якісь подробиці особистого життя. Таня пробувала себе у дизайні, фотографії та здобула дві освіти – світова економіка та програмування. Як дипломну роботу вона представила сайт для свого ж бренду одягу Jealousy, який створила в 2012 році.

Свій творчий шлях Муіньо розпочала із співпраці з відомим українським артистом MONATIK. Повітря, динаміка, контраст кольорів у кліпах “Кружить” та “Вихідний” – це заслуга неординарного бачення режисера.

2019 року обдарований кліпмейкерка зняла відео для популярної співачки Кеті Перрі. Побачивши, наскільки популярною стала ця робота, багато зірок почали запрошувати Таню знімати відеоролики на їхні пісні.

Сама дівчина вважає себе “мультітаскером”, адже може концентрувати свою увагу на різних мистецьких сферах. Окрім зйомок кліпів, вона професійно займається фотографією і навіть заснувала власний бренд одягу

Кліпи Тані збирають десятки мільйонів переглядів у YouTube. Рекордсменом серед переглядів є кліп на пісню «Троль» («Время и Стекло»), який менше ніж за півроку перетнув позначку в 100 мільйонів переглядів. Також позначку у 100 мільйонів переглядів перетнув кліп на пісню Монатіка — «Кружит» (це дебютна спільні робота співака та Тані Муіньо).

Анастасія Рисєва


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в