misto.zp.ua

У Тульській області вибухнув безпілотник. Росія заявляє, що він український

У Тульській області вибухнув безпілотник. Росія заявляє, що він український 

Російське міністерство оборони звинуватило Україну в запуску безпілотника, який спричинив вибух у Тульській області в неділю. За словами представників відомства, дрон був перехоплений російським комплексом радіоелектронної боротьби (РЕБ).

 
"Комплексом РЕБ "Поле-21" було здійснено вплив на ударний український безпілотник, внаслідок якого було виведено з ладу його систему навігації. Безпілотний апарат, втративши орієнтацію, впав у районі населеного пункту Кіріїв Тульської області", - заявили представники Міноборони РФ.
 
Вдень у неділю в місті Кіріїв Тульській області прогримів вибух, внаслідок якого було пошкоджено три багатоквартирні будинки і постраждали троє людей, повідомила місцева влада.
 
За попередньою версією, причиною вибуху став безпілотник із боєприпасом, повідомляє РИА Новости з посиланням на МНС Росії.
 
Агетство ТАРС із посиланням на правоохоронні органи Росії пише, що йдеться про українське БПЛА Ту-141 "Стриж".
 
"Український БПЛА Ту-141 "Стриж" спричинив вибух у місті Кіріївську Тульської області. Безпілотник був начинений вибухівкою", - цитує агентство свого співрозмовника.
 
Раніше МНС заявило, що вибух пролунав о 15.19 за місцевим часом.
 
"Двоє постраждалих - 2002 року та 2006 року народження, у них осколкові рани, швидка [допомога] на місці. Є воронка", - повідомило відомство. Пізніше місцева влада додала, що кількість поранених уламками зросла до трьох.
 
Місцеві ЗМІ та телеграм-канали публікують кадри з міста, на яких видно вирву від вибуху.
 
За даними телеграм-каналу "База", діаметр вирви становить від 10 до 15 метрів, глибина - майже 8 метрів.
 
Повідомляється також, що крім житлових будинків було частково зруйновано чотири господарські будівлі.
 
Як повідомляє комітет з регіональної безпеки Тульської області, на місці працюють оперативні служби, і зараз загрози безпеці населення та інфраструктури немає.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в