misto.zp.ua

У Парижі стартував Тиждень високої моди

У Парижі стартував Тиждень високої моди

Нещодавно у Парижі стартував щорічний Тиждень високої моди, котрий зібрав поціновувачів мистецтва одягу.

Жан Поль Готьє (Jean Paul Gaultier) представив свою колекцію в пам'ять про Емі Уайнхаус. Варто відзначити й кутюр’є дому моди Dior Білла Гейттена (Bill Gaytten), який продемонстрував останню колекцію Dior hautecouture.

Цьогорічний Тиждень високої моди тільки розпочався, а вже встиг запам'ятатися тим, що Джамбатіста Валлі (Giambattista Valli) дебютував у якості повноцінного кутюр’є, а Донателла Версаче (Donatella Versace) вперше після 2004 року випустила колекцію Versace Atelier.

На подіумі можна було побачити одяг і від таких дизайнерів, як  Стефан Роллан (Stеphane Rolland) та Ріккардо Тіші (Riccardo Tisci) для Givenchy.

Найочікуванышою подією цього тижня є дебют Рафа Сімонса (Raf Simons) як нового креативного директора модного дому Christian Dior та колекція ювелірних прикрас від Донателли Версаче.

Одяг від всесвітньо відомих Alexis Mabille, Chanel, Giorgio Armanі, Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Valentino та Maison Martin Margiela також можна буде побачити на подіумі

Дар'я ТАРАНЕЦЬ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |