misto.zp.ua

У «Козак Палаці» відбувся «Покровський ярмарок»

У «Козак Палаці» відбувся «Покровський ярмарок»

У виставковому центрі «Козак Палац» з 11 по 14 жовтня в межах святкування Дня міста проходила XVI міжрегіональна багатогалузева виставка «Покровський ярмарок 2012». Організатором виставки традиційно виступила Запорізька торгово-промислова палата.

Впродовж п`яти днів «Козак Палац» зустрічав найкращі підприємства області та всієї України. Цьогорічний ярмарок пропонував відвідувачам товари на будь-який смак –починаючи від автомобілів і меблів, закінчуючи одягом і продуктами харчування.

Відвідувачі виставки могли придбати собі навіть диван

Завдяки насиченій програмі виставки мешканці міста могли не тільки зробити вигідні покупки, а й взяти участь у різноманітних заходах. Також гості мали змогу насолодитися картинами українських та білоруських художників.

На ярмарку майстри представляли й свої картини

У рамках виставки з 12 по 14 жовтня відбувся V межрегіональний ART-фестиваль «Hobby Club» – юбілейна виставка-ярмарок виробів hand-made, що також включала кілька майстер класів.

Продавалися також вироби ручної роботи

Один день «Покровського ярмарку» присвятили «Фестивалю вина», що популяризував культуру пиття вина та пропагував здоровий спосіб життя.

Під час ярмарку працював безкоштовний медичний пункт консультації та діагностики ранніх хвороб очей, який організували управління з питань охорони здоров’я Запорізької міської ради та обласний благодійни фонд «Світлозір».

Олена РУСІНОВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |