misto.zp.ua

У Дніпропетровську відбувся Форум майбутнього

У Дніпропетровську відбувся Форум майбутнього

Форум майбутнього 2012 зібрав 15 жовтня активну молодь зі Східної України в Дніпропетровську. Цього разу подискутувати про засади громадянського суспільства та вплив молодіжних організацій на владу зібралося більше 80-ти активістів із Запоріжжя, Кривого Рогу, Донецька та самого Дніпропетровська.

Організували форум громадський рух «ЧЕСНО» та громадська кампанія «Молодіжна варта». Таким чином вони намагаються активізувати молодіжне середовище та закликати до свідомого голосування на чергових виборах до Верховної Ради, що відбудуться 28 жовтня.

Просмотреть увеличенную карту Керівник і співзасновник ГО «Центр UA», один з ініціаторів кампанії «Новий громадянин» та громадянського руху «ЧЕСНО» Олег Рибачук порівняв державну владу в Україні з Матрицею з однойменного фільму: «Нашій країні вже 21 рік. Вже можна пити й палити. Але досі країна існує на писаних лише допущеними до Матриці правилах. Президентство передається, правила встановлюються, правосуддя здійснюється ними ж».

Окрім політичних та державних питань, на Форумі говорили й про інші молодіжні проблеми, зокрема, про молодіжне будівництво, кредити для молодих родин, студентські гуртожитки, працевлаштування випускників: «В гуртожитках живуть чотириста з копійками тисяч студентів. Скільки квадратних метрів припадає на одного студента в гуртожитках? Я відповім: чотири! А яка санітарна норма на худобину? Шість квадратних метрів (!!!), не говорячи про те, що на людину – 12. Це ще один доказ, що в очах влади студент – не людина. Перший був в тому, що стипендія не дорівнює прожитковому мінімуму», – так прокоментував проблеми студентства громадський діяч, позапартійний експерт, член нацкомітету кампанії «Молодіжна варта» від Фундації регіональних ініціатив Олександр Солонтай.

Однак наскрізним мотивом дискусії стала можливість молоді власними силами впливати на свою долю.

Форум Майбутнього завершився мобілізаційною акцією, яка закликає молодь не бути байдужими та проголосувати на виборах 28 жовтня.

Довідка «Порогів»

ФМ-2012 – це серія унікальних тренінгів, що відбудуться в семи містах України (Львів, Тернопіль, Одеса, Ялта, Дніпропетровськ, Харків, Київ) та зберуть більше тисячі молодіжних активістів з усіх куточків нашої держави. Участь у «Форумі Майбутнього» міг взяти кожен бажаючий, який до вказаного терміну заповнив реєстраційну анкету та отримав особисте запрошення.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

prself.com | 22.10 2012 в 18:50
Уважаемые работодатели и молодые люди, ищущие работу! Предлагаем посетить наш сайт . Здесь вы сможете оценить будущего работника как профессионала и как человека, видя фото и видеоотчеты результатов его работы. Вы сможете не только размещать ваши вакансии и резюме, но и создавать свои фото и видео обзоры товаров, услуг, мероприятий, которые привлекут внимание не только соискателей, но и потребителей. Желаем Вам финансовых успехов. С уважением,

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |