misto.zp.ua

Творче об’єднання «Вермут» організувало літературний вечір із ароматом жасминового чаю

Творче об’єднання «Вермут» організувало літературний вечір із ароматом жасминового чаю

Літературний вечір від молодого творчого об’єднання «Вермут» в арт-галереї «Ленін» відбувся 13 квітня. Проводила вечір юна поетеса Вероніка Петрик, що невдовзі й сама виступала перед публікою.

 Першою з виступаючих була Капу Кай. Чуттєва дівчина зачитувала поезії ліричного спрямування. Потім свою творчість публіці представили Василь Косурнатус, Антон Корж, Маргатрита Саммер, Марина Терещенко. Поезія виявилася різноплановою як за жанрами, так і за тематикою.

 Так, наприклад, однин із поетів вечора Василь Косурнатус взагалі говорив більше прозою. Самі ж його вірші  виявилися досить самобутніми, адже, як зазначив сам автор, є «постмодерними». В деяких навіть присутня  ненормативна лексика та лексизми, на що Василь заявив: «Основна функція літератора – писати, ввести в оману, а читачі нехай потім сидять зі словником і розшифровують».

 Дебютатном цього вечора виявися Вячеслав Макушинський, котрий презентував не тільки свої вірші, а й авторську музику та пісні.

 З усіх сторін лунала музика, в повітрі літав легкий аромат жасмінового чаю, а в перерві адміністрація пригощала всіх бажаючих пирогом.

Катерина ЮРЧУК


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |