misto.zp.ua

Тимофій Лапков

Від самого народження Тимофій не може дихати самостійно, тому перебуває на штучній вентиляції легень. Багатодітна родина звернулась з проханням підтримки у лікуванні молодшого синочка.

Тимофій Лапков

Тимофій Лапков, 29.12.2023 року народження

Діагноз: Бронхолегенева дисплазія важкого ступеня. Дихальна недостатність ІІ ступеню.

Новини про лікування

Медичний висновок

Як допомогти?

Звіт про надходження та витрати пожертв

Тимофій народився на 25 тижні вагітності - це п’ять з половиною місяців з дев’яти потрібних. Вага хлопчика була всього 810 грамів! Тривалий час він боровся за життя у реанімаційному відділенні для передчасно народжених Запорізького перинатального центру. Завдяки професіоналізму лікарів та великому бажанню вижити Тимофій потихеньку підростав, поступово набираючи вагу. Весь цей час крихітка не могла дихати самостійно, перебуваючи на штучній вентиляції легенів.

 

Тимофій Лапков

 

Зараз Тимофій з мамою знаходиться в Запорізькій обласній дитячій лікарні. За чотири місяці свого життя хлопчик витримав більше ніж 100 уколів, переливання крові та складну операцію на очах. Перелік діагнозів крихітки чималий: бронхо-легенева дисплазія, дихальна недостатність 2 ступеню, внутрішня гідроцефалія, неонатальні судоми.

Для постійного спостереження за рівнем кисню в крові та роботою серця дитині був потрібен пульсоксиметр з неонатальним датчиком. Тому батьки звернулися до нас за допомогою.

Завдяки щоденній підтримці наших благодійників, фонд швидко відреагував, придбавши комплект обладнання, вартістю 15 тисяч гривень. Тепер батьки Тимофія зможуть спостерігати за станом хлопчика в лікарні та вдома.

 

Тривале лікування потребує щоденних витрат: на ліки, обстеження, витратні матеріали та предмети гігієни. Фінансові ресурси родин, які борються за здоров’я своєї малечі, швидко виснажуються. Тому ваша фінансова допомога стане важливою підтримкою в лікуванні найдорожчих крихіток, а нам допоможе швидко реагувати на звернення батьків.

Приєднуйтесь до кола благодійників!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |