misto.zp.ua

Працівників запорізьких виправних закладів проінструктували щодо питань туберкульозу

Працівників запорізьких виправних закладів проінструктували щодо питань туберкульозу

Семінар на тему «Дотримання вимог інфекційного контролю» відбувся 21-22 червня у Запоріжжі. Учасниками заходу стали керівники медичних частин виправних колоній, слідчих ізоляторів, а також працівники кримінально-виконавчих інспекцій області.

На семінарі обговорили основні положення інфекційного контролю за туберкульозом. Особлива увага приділялася плануванню інфекційного контролю в установах виконання покарань у Запорізькій області. Зокрема, завідувач відділенням особливо небезпечних інфекцій Запорізької облСЕС Алла Циганкова відпрацювала з учасниками семінару навички щодо написання наказу про створення комісії з інфекційного контролю та розподілу обов’язків членів вищезазначеної комісії.

«Головний фактор успішності семінару – дружня атмосфера. Я пишаюся, що сьогодні нам вдалося дотриматися й цієї вимоги. Знайомство з учасниками семінару дасть нам можливість оперативніше обговорювати та вирішувати питання, які будуть виникати у процесі впровадження інфекційного контролю у місцях довгострокового перебування людей», – зазначила «Порогам» обласний координатор з адвокації, комунікації та соціальної мобілізації Ірина Дорошенко.

Нагадаємо, найближчим часом у Запорізькій області затвердять програму протидії захворюванню на туберкульоз на наступні чотири роки. Так, запоріжцям планується представити стратегію адвокації, комунікації, соціальної мобілізації туберкульозу (АКСМ), за допомогою якої прогнозується поліпшення епідемічної ситуації в регіоні та зниження темпів поширення хвороби.

Костянтин АНДРЄ'В


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |