misto.zp.ua

Перша перемога запоріжанки на міжнародному кінофестивалі V.i.Z. Film Fest

На Міжнародному кінофестивалі V.i.Z. Film Fest Ксенія Бойченко отримала нагороду за найкращу акторку короткометражного фільму. Ця перемога стала радісною новиною для всієї театральної команди. Ксенія зізналася, що новина її дуже зворушила. За її словами, вжитися в роль було легко, адже ці емоції близькі багатьом українцям. Ксенія Бойченко – випускниця Запорізького національного університету за спеціальністю “Театральне мистецтво” у 2011 році завершила навчання із відзнакою.

Цієї зими режисер Сергій Носенко та команда театру-лабораторії Vie зняли короткометражний фільм “Зустріч”. Сюжет стрічки знайомий кожному українцеві: жінка Таня змушена евакуюватися з дитиною через російське вторгнення, а її чоловік, військовий ЗСУ, зникає безвісти. Таня вірить, що він живий і повернеться.

Режисер Носенко зазначив, що фільм базується на реальній історії жінки, яка щодня писала зниклому чоловікові. Герої фільму походять з Оріхова, рідного міста режисера, що постраждало від російської агресії.

Фільм планують показати на інших фестивалях, а на YouTube його можна буде побачити у 2025 році.

Ярослав Руснак


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |