misto.zp.ua

Новорічні лайфхаки

rawpixel-445788-unsplash

Лайфхаки — це маленькі хитрощі, пряма дорога до потрібної мети, хитрі трюки спрощення процесу. Вже скоро новорічні свята. За декілька тижнів до Нового року, я пропоную не велику добірку цікавих вигадок для оформлення атмосфери. Поспілкувавшись зі своєю подругою, та матусею, я дізналась цікаві лайфхаки про те, як прикрасити новорічну ялинку з використаних лампочок.

Дар’я: «В передчутті Нового року я завжди прикрашаю будинок. Улюблений момент приходить тоді, коли увімкнувши різдвяні пісні поринаю у hand-made – виготовлення новорічних прикрас. Зробити ялинкову іграшку з лампочок і блискіток дуже просто, збираючи протягом року відпрацьовані лампочки».

  • Іграшки для ялинки можна зробити зі звичайних лампочок. Для цього обмажте лампочку клеєм і обсипте блискітками різного кольору. У вас вийдуть красиві іграшки, зроблені своїми руками, можете пофантазувати і зробити щось креативне, наприклад, розмалювати іграшки гуашшю.
  • На зміну прийшли штучні ялинки, які виправдовуються в ціні, щоб додати атмосферу скористуйся маслом аромату хвої і зі штучною ялинкою, і ваш новий рік заграє новими барвами.
  • Але ж Новий рік має запах не тільки шампанського і ялинки, але ж одним із самих новорічних ароматів – це мандарин. Візьміть почистіть мандарин і шкурки покладіть в будь-якому місці в кімнаті. Таким чином, цей фрукт почне поширювати свій аромат по-всьому будинку і створюватиме магічну ейфорію зими, новорічний настрій вам гарантовано.

Матуся: «Щоб мати новорічний аромат мандарину, я розкладаю шкірку від нього по всім закуткам. Результат неперевершений – чарівний аромат»

  • Скористайтесь клейовим пістолетом, щоб зробити сніжинки на склі, намалюйте її на вікні і за бажанням посипте блискітками. 
  • Можна зробити красиву ілюмінацію для Нового року з гірляндою у будь-якій красивій ємкості. Засуньте гірлянду в тару,закрийте кришку і зафіксуйте вихід. Виглядає це ну дуже чарівно.
  • Щоб прикрасити інтер’єр скористайся декоративними свічками. Дерев’яні палички  хвойна гілка чи будь-яка прикраса — ось і вся історія!
  • Останнім часом стали популярні передбачення, які заховані в фабричних печивах схожих на пельмені. Наприклад, було б чудово випити новорічний напій під бій курантів, і відраз ж з’їсти печиво, а записку, яка знаходиться в середині прочитати. Подейкують, що в такий спосіб, все здійсниться.
  • Кожного ранку вмикайте новорічні пісні, які швидко зроблять новорічну атмосферу і ви відчуєте дух свята. Такі як, Let it snow – Dean Martin, Happy New Year – ABBA.

Аліна Колода


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в