misto.zp.ua

Новий законопроект: житло для молоді будуватимуть за рахунок держави

Новий законопроект: житло для молоді будуватимуть за рахунок держави

Житло для молоді фінансується з держбюджету, й цей факт нарешті відтворять на законодавчому рівні. Відповідний законопроект зареєстрували вчора, четвертого лютого, за поданням опозиціонерів Олександра Турчинова та Андрія Павловського. Так, депутати пропонують доповнити статтю 10 Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні».

 Що саме зміниться? Фінансування заходів щодо надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла здійснюватиметься за рахунок коштів Державного бюджету України, республіканського бюджету Автономної Республіки Крим, відповідних місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством України. Крім того, чітко встановлять, що 75 відсотків коштів виділяє держава, а 25 відсотків – місцева влада.

 Тобто житло для молоді повинне фінансуватися з державного та місцевого бюджетів. Це, на думку представників «Батьківщини», сприятиме забезпеченню права молоді на житло. Адже через відсутність чітких державних гарантій молодь не може бути забезпечена житлом, тому й не поспішає створювати молоді сім’ї.

Дарья АНДРЕЕВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

Рика | 10.02 2013 в 19:42
Да нынешняя власть хорошо поддерживает жителей этой программой, молодцы

Fight | 10.02 2013 в 19:10
Главное, что спонсируют, а не так как раньше предыдущая власть - придумают хрень, ещё и спонсировать не хотят

Руфус | 10.02 2013 в 18:47
Хорошая программа проходит, у меня знакомые учавствуют, довольны! Наконец при власти люди, которые помогают жителям города

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |