misto.zp.ua

Моя професія, як я про неї мрію

Моя професія, як я про неї мрію

Професійна реалізація в наш час займає важливе місце у суспільстві. Абсолютно всі хочуть мати ту професію, від якої вони будуть отримувати не тільки гарний дохід, а ще й задоволення.

Якщо казати особисто про мене, то ще у восьмому класі я визначилась ким хочу бути у майбутньому. Журналіст – відповідальна професія. Ти 24/7 комунікуєш із різними людьми, знаходишся в епіцентрі подій та завжди шукаєш і перевіряєш інформацію. Ви запитаєте у мене: чому саме журналіст? По-перше, я людина, якій подобається спілкуватися з людьми, по-друге, в журналістиці ти реалізуєшся не тільки в одному напрямку, а в багатьох і завдяки цьому не можеш потонути в рутині однотипної роботи, по-третє, бути в самому центрі подій та оприлюднювати інформацію, яку ти дізнаєшся однією із перших – дуже захоплює.

Щодо моїх планів та мрій про журналістику. На першому плані у мене зараз закінчити бакалаврат та потім піти у магістратуру. В університеті я черпаю знання, які допомагають мені пізнати журналістику ще більше. За цей час я дізналась, як це, коли ти виготовляєш шпальту газети, збираєш цікаву інформацію та робиш статтю про неї, робиш фоторепортаж, займаєшся практикою та знайомишся з талановитими людьми із цієї сфери. Тому журналістика – це не просто професія, а спосіб життя.

У мене мрія зробити в майбутньому своє онлайн-медіа, яке буде слугувати людям не тільки поданням актуальних новин, а ще й доносити людям правду, про яку деякі медіа говорити не можуть.

Щодо напрямку у журналістиці. Чесно кажучи, я ще вагаюсь в який напрям піти. Але найбільше мене чіпляє розслідувальна журналістика. Для мене “розслідувальна журналістика” – говорити про справедливість та відвагу, бо в першу чергу ти так скажемо відкриваєш людям очі, тобто допомагаєш їм відрізнити де правда, а де брехня. А відвага закріплюється в тому, що ти маєш говорити про деякі ситуації, які небажано виносити на показ.

Поліна Годованець


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |