misto.zp.ua

Миколаївський живописець Олег Колбанов відкрив свою першу виставку в Запоріжжі

Миколаївський живописець Олег Колбанов відкрив свою першу виставку в ЗапоріжжіУ Запорізькій галереї сучасного мистецтва «Lenin» 21 березня відкрилася виставка Олега Колбанова під назвою «Живопис». Художник вже 30 років працює пензлем. Живописом займається  з дитинства. З 1991 року демонструє свої картини на виставках у рідному Миколаєві.

Виставку в Запоріжжі автор презентує вперше. До нашого міста він приїхав зі своєю дружиною Оленою Колбановою. Вони – творча родина, адже обидва займаються живописом. Його полотна вражають яскравою палітрою фарб: жовтий, червоний, фіолетовий – всі мають рівні права. «Це не історії, розказані за допомогою фарб, це історії про самі фарби. Вони тут головні», – зауважив автор.

КМиколаївський живописець Олег Колбанов відкрив свою першу виставку в Запоріжжіолір – це саме те, за допомогою чого художник виявляє почуття та емоції в своїх роботах. Кожна картина радує погляд глядача, а назва спонукає ще більше проникнутися її сенсом, наприклад, «Фігура», «Дві собаки», «Перехрестя», «8 фігур», «Яблуко» тощо.

Арт-менеджер галереї сучасного мистецтва Наталія Лобач зауважила: «Це дуже гарні картини. Це щирий пошук та експеримент знайти себе в фарбі й вдосконалитися через колір».

 Сам же художник зазначає: «Живопис для мене – це окрема безкінечність, живий світ. Назва картини чи виставки – етика з іншої безкінечності».

Катерина ДОЛЯ

Миколаївський живописець Олег Колбанов відкрив свою першу виставку в ЗапоріжжіВиставка триватиме до 21 квітня.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |