misto.zp.ua

Книжкові експозиції в університетській бібліотеці ЗНУ запрошують читачів

Книжкові експозиції в університетській бібліотеці ЗНУ запрошують читачів

На сьогодні Наукова бібліотека Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) має майже мільйонний фонд друкованих книжкових та періодичних видань. В електронній бібліотеці видкритий доступ до 292-х тисяч назв електронних копій, ресурсів повнотекстових платформ міжнародних видавництв.

Сьогодні цикл масштабних книжкових експозицій, що презентують найновіші видання для професійної підготовки здобувачів вищої освіти розгорнуто у читальних залах бібліотеки (навчальний корпус № 2).

Книгівня запрошує науково-педагогічних працівників, студентів, аспірантів відвідати книжкову виставку і надалі користуватися можливостями бібліотечного фонду.

Відвідувачам презентовано словники, підручники, монографії, які мають матеріали для вивчення дисциплін за різними освітніми програмами. Видання представлені як українською, так й іноземними мовами: від підручників, рекомендованих як основний ресурс до вивчення дисципліни, до додаткової літератури.

На виставці науково-педагогічними працівниками ЗНУ підготовлені окремі розділи для кожної спеціальності: монографії, наукові видання, підручники, навчальні посібники, навчально-методичні, довідкові видання. А доповнюють цей розділ матеріали конференцій, проведених у ЗНУ, наукові фахові видання нашого вишу та нові номери журналів, передплачені університетом для кожного факультету.

Для здобувачів вищої освіти, які обрали спеціальність «Середня освіта (Інформатика)» на виставці презентовано 167 примірників видань. Серед них наукові й навчальні матеріали, розроблені науково-педагогічними працівниками математичного факультету.

Книжкова експозиція для здобувачів вищої освіти магістерського рівня, які обрали спеціальність «Туризмознавство та гостинність» налічує 107 примірників: наукові і навчальні видання, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму, журнали для професіоналів туристичної і готельної сфери та ілюстровані видання (матеріали про мандрівки та відпочинок).

Для здобувачів вищої освіти, які обрали освітньо-професійні програми «Міжнародна економіка», «Управління ринком землі» експоновано 224 примірники. Експозицію відкривають словники з економічних наук, підручники з професійної підготовки майбутніх економістів, ввійшла також і велика колекція наукових і навчальних видань, підготовлених науково-педагогічними працівниками економічного факультету.

Цикл розгорнутих книжкових виставок функціонуватиме протягом навчального року і є частиною презентації інформаційних ресурсів наукової бібліотеки до акредитації освітніх програм за Графіком 2024/2025 навчального року.

Інформацію про різні види видань надає електронний каталог в режимі онлайн: http://library.znu.edu.ua.

Аби побачити доступні друковані та електронні видання, студенту потрібно задіяти спеціальний модуль електронного каталогу «Навчальні дисципліни» та обрати потрібну дисципліну в меню.

Користувачі можуть ознайомитись із новими виданнями на сайті наукової бібліотеки за допомогою сервісів «Нові надходження» й «Е-бібліотека».

Наукова бібліотека чекає відвідувачів і наголошує на дотриманні правил безпеки воєнного часу.

джерело інформації пресслужба ЗНУ

Іра Терехова


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |