misto.zp.ua

Індійський ярмарок вражає запоріжців асортиментом та демократичними цінами

Індійський ярмарок вражає запоріжців асортиментом та демократичними цінами

Перша національна індійська виставка-ярмарок відкрилася восьмого лютого в запорізькому «Козак-палаці». Індійські підприємці привезли з далекої та загадкової Індії унікальні товари: одяг, взуття, меблі, предмети декору, прикраси, косметику, справжній індійський чай та різноманітні спеції.

Зала заповнена буйством яскравих кольорів. Індійський одяг відзначається винятково яскравим забарвленням, красивими візерунками та орнаментами. Немає жодної суцільно темної речі. Одяг різноманітний: туніки, шалі, сарафани, платки, шарфи. До речі, індійський шарф призначений для захисту не від холоду, а від спеки. Якщо у вас виникне бажання купити собі шарф, то за шовковий вам доведеться заплатити 600 гривень, а за шарф із козиної шерсті – 500, однак можна поторгуватися, й ціну вам скинуть – все ж таки ярмарок. Туніку можете придбати за 150 гривень, чоловічу сорочку – за 180. Такою ж багатою кольоровою гамою відзначаються індійські ковдри, килими, парасольки.

Очі розбігаються від величезної кількості різноманітних прикрас. Тут вироби з пластику, дерева, коштовних та напівкоштовних каменів, з кольорових металів. Великий вибір прикрас – від маленьких обручок до масивних браслетів та намиста. Найдешевша обручка коштує десять гривень, але навіть для такої низької вартості вона виглядає дуже ефектно. Обручки з кольорових металів можна придбати за 80 гривень. За таку ж ціну знайдете тут браслети, вироблені з мельхіору чи латуні.

Дивує дизайн індійських меблів. Вони вироблені з червоного дерева, прикрашені вишуканою різьбою та багатими орнаментами з бронзи. Тут ви можете придбати для себе стільці, столи різних розмірів, шафи, скрині, навісні полиці та навіть ліжко.

В повітрі постійно відчувається приємний загадковий запах ароматичних масел. Можна придбати ароматичні масла й палички, завдяки яким створюватимете вдома романтичну атмосферу хоч кожного дня. Одна упаковка ароматичних паличок коштує 20 гривень. За 100 гривень вам продадуть 6 пачок.

 Під час виставки постійно грає індійська музика та пара індусів, одягнених в національні костюми, розважають людей індійськими танцями. Запальна музика, красиві динамічні танці створюють чудовий настрій. З танцюристами спілкуються та фотографуються всі, хто бажає.

Виставка-ярмарок проходить у «Козак-Палаці» до 17 лютого.

Олександр ПОБЕЛ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
ПОЗИЦІЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |