misto.zp.ua

До дня захисту дітей благодійники вторгували більше 14 тис. гривень

До дня захисту дітей благодійники вторгували більше 14 тис. гривень

В приміщенні готелю «Four Points by Sheraton» 30 травня відбувся благодійний аукціон, організований фондом «Счастливый ребенок». Цей захід присвятили Дню захисту дітей. Ще за два місяці до заходу відомі українські діячі культури, музиканти, актори, режисери та зірки шоу-бізнесу виявили своє бажання подарувати лоти: пам’ятні предмети, сувеніри, автографи.

Аукціон почався з продажі книги «Секрети краси» від Ольги Сумської з автографом артистки. Початкова ціна лота – 250 гривень, але книжку продали вдвічі дорожче. Дерево з бісеру, зроблене руками вихованців Калинівського інтернату для дітей з особливими вадами, було продано за початкову ціну в 700 гривень й подаровано фонду.

Портрет Ані Лорак з автографом співачки, стартова ціна якого була 200 гривень, продали втричі дорожче. Ціна портретного фото музикантів гурту «Океан Ельзи» від трьохсот гривень стрімко подвоїлось. Ексклюзивні диски гурту «Брати Гайдамаки» продали майже втричі дорожче за 850 гривень, хоча стартова ціна була 300 гривень.

На жаль, капелюх Жанни Бадоєвої не користувався великою популярністю. Порадившись з телеведучою, ціну трофея, привезеного з Ріо-де-Женейро, знизили вдвічі – до 300 гривень, а продано за 350.

Не втримався від покупки й генеральний менеджер готелю «Four Points by Sheraton». Він придбав лот, який привернув найбільше уваги та коштував найдорожче, – ексклюзивний м’яч з автографом Анатолія Тимощука та два квитки на «Євро – 2012». Стартова ціна трофеїв була 1 800 тис. гривень, а обійшовся він в 1 950 гривень.

Речі, які не користувалися попитом на аукціоні, наприклад: концертна сорочка Олега Скрипки, футбольна форма Івана Леньо та інші – виставлять на інтернет-аукціоні. Усього під час заходу було зібрано 14 200 гривень. Всі кошти витратять на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень Запорізької області.

Оксана ЯКИМЕНКО


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в