misto.zp.ua

Чого бажають запоріжці у Новому році?

joe-yates-480514-unsplash

Напередодні новорічних свят багато хто звик підбивати підсумки минаючого року та ставити головні цілі на новий. Ми провели опитування серед жителів нашого міста, аби дізнатись, що саме чекають запоріжці у Новому році?

 

  • Микита Паршин, журналіст:

«Принаймні, щоб не стало ще гірше. Тому, що до нинішніх умов більш-менш звикли, а до нових сюрпризів поки не готові. В особистому просторі очікую затишку і комфорту, а також позитивних зрушень на роботі.»

  • Варвара Глазунова, студентка ХННРА:

«Перш за все миру та спокою. Щоб бути впевненим у собі, потрібно бути впевненим у своїй країні. Тому я хочу активно проявляти свою громадську позицію. У наступному році очікую на професійне та творче натхнення, прагну досягнень у спорті. Хочу кохати та бути коханою.»

  • Віра Бутенко, пенсіонерка:

«Маю надію, що в 2019 році все ж таки стабілізується ситуація в нашій країні та знову буде мир. Сподіваюсь, що підвищать пенсії. Також, як бабуся, хочу щоб онуки радували відмінними оцінками та своїми досягненнями. Влітку наступного року планую відпочити з родиною на морі. Та у 2019 році бажаю всім міцного здоров’я та успіхів.»

  • Світлана Назаренко, інженер:

«Найголовніше для мене – це сім’я, тому – щастя, здоров’я собі, своїм дітям та близьким.  Як мама, хочу, щоб в наступному році мої діти досягли нових вершин. Щодо роботи. Хотілося б щоб у новому році ми заключили нові контракти з іноземними фірмами та підвищили зарплату. Також сподіваюсь, що наступний рік порадує вдалою відпусткою.»

  • Кирило Зарубін, студент ЗНУ:

«Сподіваюсь, що все заплановане у наступному році, відбудеться. Хотілося б, щоб новий рік приніс стабільність в політичній ситуації в нашій країні ( а це актуальне питання на сьогодні). Особисто для себе, прагну здобути нові сили для досягнення своїх цілей. Традиційно – здоров’я, вдачі, матеріального примноження, нових цікавих знайомств.»

Софія Назаренко

 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в