misto.zp.ua

Благодійна фонд «Щаслива дитина» збиратиме пожертви в рамках програми «Банк добрих справ» у Запорізькій області

Благодійна фонд «Щаслива дитина» збиратиме пожертви в рамках програми «Банк добрих справ» у Запорізькій області

Ще з 11 вересня 2012 року стартувала всеукраїнська соціальна ініціатива «Укргазбанку» – «Банк добрих справ». Її основна мета – спільними зусиллями врятувати життя й здоров’я українців. Практичний результат ініціативи – допомога сотням малозабезпечених сімей, які опинилися в скруті.

 Партнером всеукраїнської соціальної програми «Банк добрих справ» у Запорізькій області стала регіональна благодійна організація «Щаслива дитина». Про це громадськості повідомили на прес-конференції «Благодійність і закон», яка відбулася 9 квітня в прес-центрі ІА «ВЕСТИ-ИНФОРМ». БФ «Щаслива дитина» запропонував найкращу концепцію збору пожертв для малозабезпечених українців у рамках всеукраїнського конкурсу грантів «Врятуймо добру людину!», що його провів АБ «Укргазбанк» за підтримки Фундації імені князів-добродійників Острозьких та Асоціації платників податків України.

Директор благодійного фонду «Щаслива дитина» Альберт Павлов зауважив: «Ми вже не перший рік допомагаємо жителям Запоріжжя та області й чудово розуміємо, з якими труднощами у нас пов’язане питання термінового збору коштів. Люди готові на все, щоб урятувати рідну людину. Ми пишаємося, що можемо допомагати їм у цьому, й ініціатива «Банк добрих справ» розділяє наші цінності. Для нас це можливість урятувати ще більше людей, показати їм правильний шлях».

 Вся доброчинна діяльність фондів у рамках програми прозора й зрозуміла. Для цього розроблено спеціальну платформу, яка дозволяє переглядати всі реалізовані та поточні проекти в будь-якому регіоні України.

Заступник Голови Правління АБ «Укргазбанк» Ніна Шпаковська прокоментувала: «Ми впевнені, що благодійна організація «Щаслива дитина» стане надійним і серйозним партнером нашої ініціативи «Банк добрих справ» у Запорізькій області».

 На конференції також були присутні: експерт по розвитку благочинності, головний редактор журналу «Вестник благотворительности» Руслан Карпич, а також директор Запорізької обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Володимир Кеберник.

 Усі зібрані благодійним фондом і волонтерами кошти передадуть на лікування важкохворих. Така доброчинна діяльність протягом одного року гарантує порятунок життя й здоров’я не менше десяти українців. Партнерство з регіональними організаціями в рамках програми «Банк добрих справ» дозволить зібрати від 2,5 млн. до 10 млн. гривень пожертв.

Катерина ДОЛЯ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |