misto.zp.ua

Безкоштовна освіта від Unicorn School для дітей прифронтових міст

Безкоштовна освіта від Unicorn School для дітей прифронтових міст

 

Через війну більшість українських дітей не можуть навчатися безперервно. Приватна школа Unicorn School запустила програму, що надає безоплатний доступ до освітньої платформи Edmaps для учнів 1-11 класів. Це дозволяє дітям навчатися дистанційно, навіть без інтернету.

Проєкт підтримало Міністерство освіти і науки України, допомагаючи школярам з різних областей, де звичне навчання неможливе. Технологічна підтримка є критично важливою для забезпечення освітніх потреб. Генеральний директор директорату шкільної освіти МОН Ігор Хворостяний підкреслив, що такі проєкти є ключовими для забезпечення якісної освіти в умовах війни. За підтримки МОН Unicorn School надала доступ до Edmaps для десятків шкіл, що дозволило близько 10 тисячам учнів завершити навчання.

Платформа пропонує повний набір матеріалів для 5-11 класів і доступна цілодобово на різних пристроях. Директор Unicorn School Володимир Страшко зазначив, що Edmaps дозволяє дітям продовжувати навчання навіть без інтернету та робить процес цікавим через гейміфікацію.

Цьогоріч Unicorn School та Edmaps представили свою платформу на міжнародній виставці Viva Technology. Проєкт став важливим кроком у підтримці освіти в Україні, демонструючи роль приватних ініціатив. Дослідження показують, що підхід Edmaps підвищує інтерес до навчання на 61% та успішність на 30% порівняно з традиційними школами.

Ярослав Руснак


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |