misto.zp.ua

Арт-майданчики сучасної України

Львівський палац мистецтв. Найбільший виставковий комплекс і культурний центр Західної України, який час від часу приймає серйозні проекти. Палац був добудований і відкритий у 1996 році.

IconArt. З 2010 року в IcoArt можна побачити зразки сучасної картини на християнську тематику, як правило, львівських чи західноукраїнських художників – Петра Гуменюка, Люби Яцків або Наталі Русецької. 

Центр Шептицького. Мультифункціональний комплекс, який об’єднав конференц-зали, публічний культурний простір, дитячу зону, милий кафетерій, книжкову крамницю, галерею і бібліотеку. Будівля побудована у вигляді стопки книг, автори проекту – німецьке бюро Behnisch Architekten і львівське AVR Development. 

Галерея Гері Боумена. Заснована у 2009 році англійським меценатом українського походження Гері Боуменом, здійснює через персональні та групові виставки художників, фотографів, скульпторів кінця минулого і початку нинішнього століття.

Come In. Відкрита у 2014 році Анастасією Леоновою і з тих пір позиціонує себе як незалежна галерея з фокусом на популяризацію сучасного мистецтва в Україні. 

  • ЄрміловЦентр. Центр сучасного мистецтва Харкова, названий на честь першого українського художника-авангардиста і дизайнера. ЄрміловЦентр займає просторе двоповерхове приміщення в бічній частині головного корпусу Національного університету.

ЄрміловЦентр – багатофункціональний майданчик. Крім виставок тут проходять освітні заходи, презентації нематеріального мистецтва й різних культурно-соціальних ініціатив, художні форуми.

Софія Матвейшина


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в