misto.zp.ua

Анатолій Журавльов завітав до ЗНУ // Асоціація випускників факультету журналістики

42386856_985752494930749_8771426260522893312_n

Ні, це не досить популярний серед української глядацької аудиторії російський актор – це випускник факультету журналістики Запорізького національного.

 

unnamed (1)

Коротка довідка: Анатолій Журавльов середню освіту здобув у школі № 7 м. Енергодар, вищу освіту – у Запорізькому національному на факультеті журналістики. По завершенню працював у одному з друкованих видань м. Запоріжжя. 2015-2016рр. – кореспондент на регіональному телеканалі «TV5», 2016 – кореспондент телеканалу «Інтер», з 2017р. працює журналістом програми «Ранок з Інтером», м. Київ.

unnamed

20 вересня Анатолій завітав у стіни рідної Alma Mater, аби зустрітися зі студентами факультету журналістики. У конференц-залі другого навчального корпусу член Асоціації випускників факультету журналістики (яка нещодавно створена на факультеті) спілкувався зі студентами-другокурсниками.

Вже від початку зустріч перейшла до активного діалогу: студенти ставили запитання, а гість відповідав на них. Молодих фахівців цікавило чому Анатолій пішов із «TV5», адже цей телеканал досить популярний у Запоріжжі та як знайти роботу за фахом у столиці України. Гість поділився своїм досвідом та застеріг студентів від невиправданих ризиків.

Другокурсників також зацікавили нюанси роботи журналістом у новинній редакції провідного загальнонаціонального телеканалу та ранковій програмі «Інтера». Анатолій на прикладах із власного досвіду розповів про особливості такої роботи у різних редакціях:

  • як звичайну подію подати для глядача цікаво,
  • як знайти нестандартні форми подачі інформації й як уникнути «штрафних санкцій» у роботі.

Анатолій наголосив, що “«Фінансове покарання» на київських медіа є досить ефективним способом для «дисциплінування» молодих журналістів, фахівців, що працюють за випробувальним терміном. Матеріал має бути підготовлений якісно й у чітко визначений час. Звісно, відповідальний за випуск «перестрахується» й матиме завчасно підготовлений матеріал (на всяк випадок!), проте такий співробітник довго не затримається на цій роботі״.

Студентів цікавили також питання оплати праці, графік роботи на телеканалі, різні нестандартні (переважно кумедні) ситуації. Майбутні дипломовані фахівці були задоволені цією зустріччю, про це свідчили бурхливі оплески Анатолію Журавльову по її завершенню.

unnamed (2)

Ми й надалі інформуватимемо читачів незалежного молодіжного порталу «Пороги» про відвідини своєї Alma Mater інших представників Асоціації випускників факультету журналістики ЗНУ.

Артем Масліхов, студент 4 курсу факультету журналістики


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в