misto.zp.ua

ALYOSHA: «За перемогою на Євробачення не їдемо. Їдемо за участю»

До Євробачення залишилося півтора місяці. Підготовка учасниці від України Олени Кучер триває повним ходом. ALYOSHA (такий псевдонім обрала дівчина) розповіла про пісню, відчуття та про підготовку.

ALYOSHA: «За перемогою на Євробачення не їдемо. Їдемо за участю»Наприкінці травня вся Європа почує пісню «Sweet people», з якою українська учасниця ALYOSHA представить країну. Як розповіла сама дівчина, перемога для неї – не найголовніше.

«Я хочу сказати одразу, за перемогою ми не їдемо. Їдемо за участю і веземо дуже сильну пісню «Sweet people», - запевнила Олена Кучер.

Про пісню.

Пісню «Sweet people» Олена Кучер писала спеціально для конкурсу Євробачення. Як розповіла сама дівчина, текст вона написала за одну ніч, а з музикою допоміг її продюсер Вадим Лисиця.

«Пісня – це заклик берегти нашу планету. Ми хочемо підняти хвилю соціальних проблем, які трапляються сьогодні в світі, зокрема, проблему Чорнобиля», - пояснила ALYOSHA і додала, - «Пісня не схожа на решту композицій. Ми трохи не вписуємося в формат. Але це благодійна пісня. Ми хочемо, щоб люди відізвалися на наш заклик».

Про кліп.

Кліп на пісню «Sweet people» мають знімати днями у Чорнобилі. Режисером стане Віктор Скуратовський.

Про ім’я.

Олена Кучер народилася в Запоріжжі. Росла вона разом зі своїми двома старшими братами, які і називали її Льоха або Льошка. Так народилася ідея сценічного псевдоніму ALYOSHA.

ALYOSHA: «За перемогою на Євробачення не їдемо. Їдемо за участю»Про страхи.

Олена Кучер зазначила, що відчуває підтримку з боку рідних і близьких людей, тому страху перед Євробаченням у неї немає. «Єдине, чого я боюся – Бога. Бувають неправильні думки, слова, про які потім шкодую», - наголосила ALYOSHA.

Про сукню.

«Я не знаю, що це буде за сукня», - сказала дівчина, - можливо, зелена. Зелений колір – колір усього живого».

Про гроші.

Витрати на участь у Євробаченні, за словами продюсера Олени Кучер, Вадима Лисиці, можуть скласти до 1 мільйона євро. «Це ті гроші, які можуть бути дійсно потрібні», - зауважив Вадим Лисиця. Фінансову підтримку Олені Кучер на сьогодні організував поки що тільки запорізький благодійний фонд «Олександр». Його засновники презентували співачці 100 тисяч гривень.

Про подальшу кар’єру.

«Я живу сьогодні і не знаю, що буде завтра», - наголосила Олена Кучер, - «Мої принципи: жити чесно, відверто, співати перед людьми душею і серцем».

Співачка ALYOSHA навчалася у запорізькій музичній студії «Юність» ПК «Дніпроспецсталь», на факультеті «Естрадний вокал» Київського національного університету культури і мистецтв. У березні за результатами СМС-голосування перемогла у фіналі національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення» з піснею «To Be Free». Проте ця композиція була замінена на «Sweet people», оскільки співачку звинуватили в плагіаті. Сама ALYOSHA розцінює це як невдоволення конкурентів.

Євгенія СКОРИНА, фото Віктор КIЩАК


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |