misto.zp.ua

Академія STREAM-освіти ЗНУ відкриває можливості для молодих талантів

Академія STREAM-освіти ЗНУ відкриває можливості для молодих талантів

У Запорізькому національному університеті офіційно розпочала роботу Академія STREAM-освіти. Учасниками першого дня цієї події стали учні 10-х класів Академічного ліцею «Вибір» та гімназії №107.

Школярів біля третього корпусу привітали заступниця декана математичного факультету з профорієнтаційної роботи Марина Гречнєва, начальниця відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Галина Микитів, директорка центру НТТ «Політ» Наталія Лєвіна та проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Олександр Гура.

В цей день учні відвідали лекційні заняття на такі теми: «Кримінальні історії: відомі справи та загадкові розслідування» від доцентки, в.о. завідувача кафедри кримінального права та правоохоронної діяльності Ірини Єни та «Застосування методів аналітичної хімії у криміналістичній експертизі» від доцентки кафедри хімії Ольги Луганської.

По завершені навчання в Академії, учасники зможуть отримати сертифікати, а також матимуть змогу оформити перше портфоліо для своєї майбутньої професійної діяльності.

Одна з учасниць, Наталія Ткаченко, учениця 10-Б класу ліцею «Вибір» розповіла про свої сподівання від участі в цьому проекті: «Я сподіваюся, що ці уроки допоможуть мені визначитися з майбутньою професією. Це – чудова можливість розвиватися і дізнатися більше про різні напрями науки».

підготував за матеріалами пресслужби ЗНУ

Микола Амелін


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |