misto.zp.ua

Як діє соціальний проєкт «Робота в Запоріжжі»

ТОП -5 вакансій Запорізького регіону з високою зарплатою

За повідомленням міськради, вже близько восьми місяців у Запоріжжі реалізується соціальний проєкт «Робота в Запоріжжі». Результати свідчать, що цей проєкт допоміг багатьом запоріжцям працевлаштуватися в короткі терміни.

Проєкт «Робота в Запоріжжі» спрямований на допомогу мешканцям міста та переселенцям у працевлаштуванні в органах місцевого самоврядування та комунальних підприємствах Запоріжжя.

– У зв’язку з військовим вторгненням рф в Україну виконавчі органи та комунальні підприємства Запорізької міської територіальної громади відчувають кадровий голод через виїзд значної частини працівників до західних областей та за кордон. Так, станом на 1 червня загальна кількість вакансій у виконавчих органах та на комунальних підприємствах Запорізької міської ради складає 1 764. Це вакансії різного характеру. Від таких як двірник, прибиральник службових приміщень, водій автотранспортних засобів. До вакансій, які потребують професійного спрямування – лікар, вчитель, електрогазозварювальник та інші, – розповіла начальниця відділу праці управління з питань праці ЗМР Тетяна Циганок.

Для того, щоб стати учасником проєкту «Робота в Запоріжжі», людині необхідно зареєструватися на сайті «Є робота в Запоріжжі» за посиланням та чекати дзвінка від потенційного роботодавця.

– Принцип роботи цієї програми дуже простий. Людині необхідно перейти на сайт, зареєструватися в системі та подати резюме. Наші працівники зв’яжуться з потенційними роботодавцями та нададуть їм кандидатуру до працевлаштування, – розповів головний спеціаліст юрисконсульт юридичного відділу управління з питань праці ЗМР Олександр Клецкий.

З початку року в рамках цього проєкту в органи місцевого самоврядування та на комунальні підприємства Запоріжжя працевлаштовано 714 людини, з них з – 252 ВПО. Нову роботу люди знайшли у комунальних підприємствах «Запоріжремсервіс», «Водоканал», «Міські теплові мережі», у департаментах міськради – соціального захисту населення, освіти і науки, спорту, сім’ї та молоді й інших.

Наприклад, запоріжанка Інна Кривоноса пів року наполегливо шукала роботу, звертаючись по об’явах, розміщених на різних сайтах та у газетах, але працевлаштуватися їй не вдавалося. Завдяки проєкту «Робота в Запоріжжі» жінка доволі швидко знайшла роботу за своїм фахом і вже пів року працює техніком транспортного цеху в КП «Запоріжміськсвітло».

– На сайті Запорізької міської ради я побачила інформацію про проєкт «Робота в Запоріжжі». Я зареєструвалася та заповнила анкету. У той же день зі мною зв’язалися фахівці та провели невеличку співбесіду, з’ясували, яку роботу я шукаю, який фах та досвід роботи маю. Через кілька днів зі мною зв’язалися та повідомили, що для мене є робота. Я пройшла співбесіду і влаштувалася працювати на підприємство «Запоріжміськсвітло», – поділилася Інна Кривоноса.

На початок літа кількість вакансій в органах місцевого самоврядування складала 93, на комунальних підприємствах – 284. Співробітників шукали у сфері освіти – 1 293 вакансій; охорони здоров’я – 77 вакансій; культури – 11 вакансій; спорту – 6 вакансій.

Найбільша нестача вакансій спостерігалася для представників наступних професій: психолог, соціальний працівник, бухгалтер, лікар, медична сестра, вчитель, вихователь, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-сантехнік, токар, електрогазозварювальник, водій автотранспортних засобів, прибиральник службових приміщень тощо.

Нагадаємо, для того, щоб взяти участь у проєкті, необхідно перейти за посиланням та заповнити анкету.

Телефон для довідок (в тому числі в разі виникнення труднощів з реєстрацією та заповненням анкетних даних): +38(050) 693-26-22.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |