misto.zp.ua

Велика Британія вводить санкції проти росіян, яких звинувачують у викраденні українських дітей

Україна звинуватила Марію Львову-Бєлову в організації захоплення незахищених дітей у Луганську та Донецьку.

Зустріч Володимира Путіна та Марії Львової-Бєлової у Кремлі в березні.

Уряд запровадив нову хвилю санкцій проти Росії, оскільки Велика Британія продемонструвала своє несхвалення російського викрадення українських дітей до Росії, націлив нові санкції на людей, причетних до «варварського поводження з дітьми в Україні».

Під санкції потрапили уповноважена з прав дитини в Росії Марія Львова-Бєлова, так звана натхненниця тіньової програми викрадення людей.

Україна звинуватила Львову-Бєлову в організації захоплення понад 2000 вразливих дітей, насильно вивезених із Луганської та Донецької області, та організації нової політики, спрямованої на їхнє примусове усиновлення в Росії.

У травні Росія заявила, що з Донбасу прибуло понад 190 тисяч дітей, у тому числі близько 1200 дітей із дитячих будинків самопроголошених республік у Донецьку та Луганську. Росія заявила, що переважна більшість з них російськомовна та, що коли вони знайдуть будинки, їм нададуть російське громадянство.

Міністерство закордонних справ наклало санкції на ряд інших союзників Путіна, включаючи воєначальників та Володимира Михайловича, патріарха Кирила, главу Російської православної церкви.

Міністр закордонних справ Ліз Трасс сказала: «Сьогодні ми націлені на тих, хто є винуватцями путінської війни, які принесли Україні незліченні страждання, включаючи примусове переміщення та усиновлення дітей. Ми не втомимося захищати свободу і демократію, продовжувати тиск на Путіна, поки Україна не досягне успіху».

Розповідаючи депутатам про стан бойових дій, вона сказала: «Зараз ми наближаємося до критичного моменту. Росія бомбардує міста на сході.

«Дехто за межами України запитує, чи зможе вільний світ зберегти свою підтримку, і стверджують, що дехто починає втомлюватися від цієї війни. Народ України не має такої розкоші. Наша відповідь має бути чіткою. Ми ніколи не втомимося захищати свободу та демократію. Російську агресію неможливо вгамувати».

Майбутній саміт G7 в Німеччині може бути використаний тими, хто підтримує дострокове врегулювання через переговори, яке не призведе до перемоги України.

Вона сказала: «Через G7 та НАТО ми робимо все можливе, щоб зміцнити позиції України. Ми також повинні переконатися, що наші балтійські та польські друзі залучені. Санкції мають бути в силі, поки росіяни на українській землі».

Серед інших, які зіткнулися з новими санкціями – в основному, заморожуванням активів і забороною на поїздки – є Сергій Савостянов, депутат Московської міської думи і член політичної еліти Путіна, та Олексій Ісайкін, президент і член правління російської транспортної компанії «Волга-Дніпро». із значними повітряними операціями, які укладено з російським урядом для створення повітряних мостів, які перевозять критичні вантажі.

Чотири військових полковники 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка звинувачується у вбивствах, зґвалтуваннях та катуваннях мирного населення Бучі, також потрапили під санкції.

Під санкції потрапили і члени «Комітету порятунку за мир та порядок» – організації, які співпрацюють з російською армією для підтримки окупації Херсонської області.

Намагаючись продемонструвати зв’язки між Росією та іншим авторитарним режимом, Міністерство закордонних справ також ввело санкції проти російських організацій, відповідальних за постачання деталей для літаків збройним силам М’янми.

Точна кількість дітей, серед яких багато дітей-сиріт, яких викрадають, невідома, але Україна стверджує, що їх кількість перевищує 100 000. Україна ствердтверджує, що похищені були вивезені у Володимирську, Омську та Челябінську області Росії та на східний острів Сахалін у формі сучасного рабства. Некоторых дітей переселили з Маріуполя в Донецк (тимчасово оккупований Росією), а потім далі в Таганрог в Росії. Росія намагається виправдати незаконне переміщення дітей «заботою» про дітей-сиріт.

Минулого тижня голова місії України при ОБСЄ Євгеній Цимбалюк зачитав повідомлення від дітей, які були викрадені та хотіли повернутися до бабусі та дідуся.

Він стверджував, що це те, що називається державною політикою Росії: «Спочатку вони приходять вбити батьків, а потім забирають дітей». Україна стверджує, що під час війни загинули 318 дітей.

Російська православна церква звинуватила Великобританію в абсурдній спробі залякування.

"Спроби чимось залякати предстоятеля Російської церкви або змусити його відмовитися від своїх поглядів безглузді, абсурдні та безперспективні", - заявив у Telegram представник церкви Володимир Легойда. «Церква – зараз особливо – це останній міст, засіб сполучення, який чомусь намагаються зруйнувати.

«Це може знадобитися лише тим політичним силам, для яких важливою метою є ескалація конфлікту та відчуження миру».


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в