misto.zp.ua

Тепловізор: різновиди обладнання

• на правах рекламы

Тепловізор: різновиди обладнання

Тепловізор – це оптичне обладнання, яке використовується для визначення різниці температури тіла завдяки інфрачервоному випромінюванню. Надійне обладнання здатне визначати навіть мінімальні перепади у температур, у цей час можна розрізнити живий об'єкт від будівлі, транспорту тощо. Це робить тепловізори в Україні оптимальним вибором для рятувальних та військових операцій, полювання та інших подібних занять. При цьому представлені тепловізори у широкому асортименті. Розглянемо основні різновиди.

Різновиди спостережних тепловізорів

Монокуляр

Це компактний тепловізор, який на вигляд нагадує звичайну камеру. Оснащується одним окуляром та об'єктивом. Можуть використовуватися для аматорських та професійних цілей військовими, охоронними та силовими структурами. Встановлюються на оголов'ї шолома або штатив, тому можуть використовуватись не тільки в руках. Мають різну чіткість та дальність роботи.

Окуляри

Прекрасний вибір для полювання чи військових цілей – це компактний тепловізор, який за принципом використання аналогічний класичним окулярам, ​​але з їхньою допомогою можна розглядати різні предмети у темряві. Може мати різний діапазон оптичного збільшення – до x6. Моделі поставляються з різною роздільною здатністю та об'єктивом, тому деякі моделі дають можливість бачити на відстані до 2500 метрів.

Біноклі

Універсальне рішення тепловізійного приладу, що застосовуються за різних завдань. Є моделі із дальністю роботи до 3000 метрів. Можу оснащуватися далекоміром, що дає змогу визначати відстань. Це особливо важливо при прицілюванні. Також є моделі з високою частотою кадрів, за рахунок чого можна проводити спостереження за цілями, які швидко переміщуються.

Приціл

З назви стає зрозуміло, що такий тепловізор має можливість встановлюватися на пневматичну та стрілецьку зброю за допомогою вбудованого кронштейна. Може оснащуватися прицільною сіткою з різною конфігурацією та кількома профілями для пристрілювання. Відрізняються від класичних моделей стійкістю до ударних навантажень, які можуть бути спричинені віддачою під час пострілу. Можуть оснащуватися лазерним далекоміром.

Насадки

Це спеціальні тепловізійні оптичні насадки, які можуть кріпитись на стандартний приціл. Дарує користувачі ті самі можливості, як і звичайний тепловізор. Не змінює середню точку влучення прицілу, може встановлюватися безпосередньо на об'єктив прицілу за допомогою спеціально призначеного адаптера або планку прицілу перед прицілом.

І це лише основні різновиди тепловізорів, які ви можете купити для використання з різними цілями. Незалежно від того, який різновид необхідний, обов'язково віддавайте перевагу виключно продукції відомих виробників. Наприклад, американські тепловізори фірми AGM здатні справлятися з поставленими завданнями на встановлену виробником відстань, без проблем протистояти зовнішнім факторам та будуть ергономічними – це забезпечує максимальний комфорт при експлуатації.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в