misto.zp.ua

Мэр Энергодара рассказал о ситуации в городе

Мэр Энергодара рассказал о ситуации в городе

На своей странице в телеграмм-канале городской голова Энергодара поведал следующее:

Мене іноді питають, чому я не часто розповідаю про колаборантів. Імена більшості з них давно встановлені і всім вже відомі. Оцінку іх діям дадуть правоохоронні органи. Вже скоро. А нових з’являється все меньше. Бо в рядах т.зв. народної адміністрації Енергодара а по факту – звичайних колаборантів, все частіше спостерігається «разброд и шатание». Виявилося, що будувати в Енергодарі руський мир на голому ентузіазмі, за одну тільки ідею, готові не всі. А золоті гори, які обіцяв їм шевчик, на ділі навіть не дотягнули до середньої по українським міркам зарплати. Та і ту платять не всім. А за що платити зрадникам зарплату, якщо завдання окупантів за 2 місяці в Енергодарі практично не виконані. Атомна станція як працювала так і працює в українському сегменті енергетики і її працівники отримують зарплату в гривні. Відповідно в місті ходить гривня і витіснити її буде дуже важко. Всі бюджетні процеси відбуваються згідно чинного українського законодавства. Це означає, що у колаборантів немає навіть шансу запустити туди руки. А свого бюджету немає, бо чим його наповнювати?Та не так це і цікаво, як наповнювати свої кишені.Приходиться для цього імпровізувати, займаючись рейдерством і грабунками підприємців.

З усіх «здобутків» окупантської влади – парад побєдобєсія і три десятки однакових відео на цю тему для звіту перед москвою, а заразом підставлені мешканці міста, яких використали пропогандисти в своїх цілях.

І ще, відправлені в Крим огірки з редискою, перефарбовані пам’ятники і стела при в’їзді до міста, побілені «паребрики», ще такі «дрібниці» як масово зачинені аптеки, які спеціально ліквідували для перекупників, що тепер продають ліки з накруткою в 3-4 рази від вартості. Торгівля на землі та з багажників машин – привіт початку 90-х минулого століття, нас туди повернули. Віджаті авто і навіть бізнеси, які люди будували роками і втратили за 2 місяці. Залякування,побиття енергодарців і утримування іх у підвалах. За приблизними оцінками зараз окупанти тримають в заручниках близько 50 мешканців Енергодара.

Відсутність цілого ряду соціальних програм, які зараз фізично недоступні через окупацію. Обмеження допуску в місто гуманітарних вантажів. Жодного профільного спеціаліста на посадах за призначенням шевчика.

А скоро іх буде ще меньше. Зрадники починають зливатися під різними приводами: хвороба, картоплю треба садити в селі і таке інше. Тепер вони хочуть бути подалі від корабля, який іде на дно.

На фоні подій, що відбуваються за межами Енергодара, коли ЗСУ вже готуються до контрнаступу, це не дивно і прогнозовано. Навіть зрадники зрозуміли, що Енергодар буде звільнено. Ті, хто не встиг замазатися сильно, тепер розповідають, що іх оббріхали. Хто вліз по саме горло, вже шукає собі нерухомість в Криму та Донецьку. Які теж рано чи пізно також будуть українськими.🇺🇦🇺🇦🇺🇦

*

Фото из открытых Интерент-источников


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в