misto.zp.ua

Ірина Таранова: «Допоможіть нам вижити в окупації!»

Багатодітні родини, які залишились в окупованих селах та містечках, просять підтримки.

 

 

В родині Таранових з Молочанська дев`ять дітей. Мама Ірина, п`ять дівчаток та четверо хлоп’ят. Найдорослішій Ганні - майже 18. Молодшим, двійнятам Сабріні та Кароліні – по 5 рочків.

До того, як розпочалася війна, ми й не знали навіть про існування цієї та інших багатодітних родин. Багато хто з них проживали у селах та маленьких містечках Запорізької області. Жили по-різному: хтось заможніше, а дехто бідніше. Та й щасливі були кожен, як зміг. Сьогодні ці родини знаходяться під окупацією та майже без засобів існування, бо вже більше двох місяців не отримують матеріальну допомогу на дітей.

Родині Ірини Таранової фонд неодноразово перераховував матеріальну допомогу (на загальну суму 12 тис гривень). Ірина змогла купити дітям продукти харчування, новий одяг, взуття. А коли було холодно, ще й дрова. У мирний час де хто з дітей родини знаходились у місцевій спеціальній школі - інтернаті, де мали змогу навчатися та харчуватися. Тому й одинокій мамі було не так складно з фінансовим забезпеченням. Натомість зараз, знову і знову доводиться звертатися за допомогою.

 

First slide

Допоможіть їм вижити!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в