misto.zp.ua

Благодійні фотосесії: збираємо гроші для ЗСУ

Благодійні фотосесії: збираємо гроші для ЗСУ

Благодійні фотосесії: збираємо гроші для ЗСУ

Дизайнерка одягу Наталія Канюк із Богородчан пропонує ексклюзивні синьо-жовті сукні для благодійних фотосесій, аби зібрати гроші на машину для ЗСУ.

«Ви зараз здивуєтесь, але за фахом я… технолог харчової промисловості, – розповідає Наталія. – Тобто, теоретично я мала би займатися приготуванням страв, або випічкою. Але я зайнялася дизайном одягу. Мабуть, це тому, що моя мама Оля чудова професійна швачка. Шість років тому, коли я була в декреті, вирішила пошити собі та донечці однакові платтячка, так званий «Family look» для фотосесії. Шити я вміла, але звісно, не так, я моя мама. Сукні вийшли гарними. Свої фото з донькою жінка закинула в соцмережі й отримала багато схвальних відгуків і замовлень.»

Так Наталія Канюк почала шити, а мама їй допомагала. Вони разом створювали сукні на замовлення – вечірні, весільні, випускні. Фасони пропонували замовниці. Та згодом Наталія захотіла пошити сукню за своїм дизайном. І вже перша спроба виявилася вдалою.
Далі було ще багато суконь. Жінка зізнається, що часто доводилося переробляти фасони, перешивати. Та ці невдачі – звичний робочий процес і формування смаку, вмінь і навичок.

Свої творчі роботи, нові колекції дизайнерка презентувала на показах у Києві та Одесі. Та й замовлень не бракувало. Словом, улюблена справа Наталії розвивалася.

Коли ж розпочалася війна, жінка, як і мільйони українців, була вражена. Згодом почала шити для потреб ЗСУ балаклави і спальні мішки.
«Було важко морально, і я хотіла зробити собі подарунок. Пошила синьо-жовті плаття для донечок. Далі додалося плаття для мене. В обновах ми сфотографувалися», – продовжує Наталія.

Знову соцмережі, добрі відгуки і замовлення…весільних синьо-жовтих суконь, яких майстриня пошила вже чотири.

Кілька днів тому Наталії написали волонтери-фотографи, з якими вона подружилася. Волонтери повідомили, що збирають гроші на авто для ЗСУ. Коштів ще не вистачає, тож, аби зібрати більше, вони вирішили зробити фотосесії, а в Наталі просили сукні в оренду для фотозйомок.

Сесію провели. Згодом майстриня-дизайнерка ще й запропонувала благодійну фотосесію в її синьо-жовтих сукнях. Зйомки запланували на травень.

До сесії закликає долучитися всіх охочих. Оплата благодійна, довільна: хто скільки може. Кошти будуть спрямовані для купівлі автівки для ЗСУ.

Насамкінець Наталія апелює до фотомоделей, фотографів та власників фотостудій з Прикарпаття, які можуть допомогти ще краще реалізувати її задум.

Сабіна Ружицька.
Фото надала Наталія Канюк.
Івано-Франківська область.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в