misto.zp.ua

Антон Захаров

Хлопчик потребує оперативного втручання.

Антон Захаров

Антон Захаров, 12.01.2012 року народження

Діагноз: Мошонкова гіпоспадія, мікропенія;дисметаболічна кардіопатія; глухота 4 ступеню.

Новини про лікування

Рахунок

Виписка стр.1стр.2стр.3

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Досить складно собі уявити немовля вагою трохи більше кілограма. Саме такою крихіткою народився Антон. Тривалий час хлопчик дихав за допомогою апарату ШВЛ та їв через зонд. Більше двох місяців Антона виходжували у лікарні, та врешті решт виписали додому.

Через передчасне народження Антон має багато проблем зі здоров'ям. Перші три роки його життя пройшли між домом та лікарнею: пневмонія приходила на зміну пієлонефриту та гормональним збоям. І так по колу. Також у хлопчика виявили глухоту, проблеми із серцем, зором та вади розвитку статевої системи.

Незважаючи на купу складних діагнозів, Антошка - звичайний одинадцятирічний хлопчик. Як і більшість його однолітків, він захоплюється комп'ютерними іграми, конструктором Lego та машинками. Він матусин помічник та найкращий друг для кішки Моллі. Антон розвивається у своєму темпі та досягає своїх висот. Зараз хлопчик навчається у третьому класі школи для дітей з вадами слуху. Навчання дається йому важко, бо навіть сучасний слуховий апарат не дозволяє все розуміти та повноцінно розмовляти.

 

Антон Захаров

 

У довгому переліку діагнозів Антона є одне захворювання, яке можна частково усунути і покращити якість життя хлопчика. Це вади розвитку статевої системи. Про них було відомо з народження, але тільки зараз можна спробувати їх виправити. Наприкінці серпня Антону зробили перший етап операції у клініці «Оберіг», друге втручання заплановано на квітень.

Життя в сучасному світі дозволяє виправити деякі помилки природи, питання тільки в наявності коштів. Звісно, для звичайної родини, та ще й в умовах війни, вартість операції у 70 тисяч гривень- це велика сума.

Просимо вас допомогти Антону продовжити розпочате лікування. Це дійсно полегшить життя хлопчика та дозволить викреслити хоча б один діагноз з його медичної картки!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в