misto.zp.ua

SkyUp Airlines запустит новые рейсы из Запорожья

 

Состоялась встреча мэра Запорожья Владимира Буряка с гендиректором SkyUp Airlines Евгением Хайнацким

На встрече в Запорожском горсовете анонсировали открытие новых рейсов из Запорожья в Италию, Грузию, Грецию, Болгарию и на Кипр. Во время общения с мэром Запорожья Владимиром Буряком генеральный директор SkyUp Airlines Евгений Хайнацкий поблагодарил городского голову за реальные изменения, которые произошли в аэропорту — это и капитальный ремонт взлетно-посадочной полосы, и установку нового оборудования, и планируемое завершение в этом году строительства нового пассажирского терминала.

Напомним, недавно был завершен капитальный ремонт взлетно-посадочной полосы, рулежной дорожки и перронов для стоянки самолетов.

Евгений Хайнацкий также сообщил, что на территории нашего аэропорта будет находиться базовый самолет компании, а это означает, что SkyUp заходит в Запорожье всерьез и надолго.

— Ваші реальні дії дозволяють говорити про те, що авіакомпанії самі мають до ваз заходити. Багато регіонів можуть брати з вас приклад, бо ви не обіцяєте, а реально працюєте і змінюєте аеропорт. Ми побачили, що ви закінчили смугу. Наша інспекція зробила висновок, що все зроблено на гідному ріні. Все це дозволяє говорити про те, що ми можемо працювати і розвиватися разом.

Кроме тех рейсов, которые уже работают, в следующем году откроют еще несколько дополнительных направлений.

— Ми віримо в те, що ваше місто буде у виграші, і люди будуть подорожувати. Хочу сказати, що якщо ми збираємося базувати тут літак, то це значить, що ми будемо розвиватися і далі. Плануємо відкривати нові напрямки з вашого аеропорту. Це буде влітку, — отметил Евгений Хайнацкий.

Речь идет о рейсах в Италию, Грецию, Грузию, Болгарию и Кипр.

Мэр Запорожья Владимир Буряк подчеркнул, что развитие аэропорта продолжится и в следующем году.

— Багато хто не вірив, що нам вдасться збудувати за два роки новий термінал, але ми це зробили. У січні будемо займатися документацією, вводом в експлуатацію. Дуже багато вкладено у розвиток. В першу чергу — це кошти громади, кошти самого аеропорту та кредитні. Мені дуже приємно, що ми зробили якісний капітальний ремонт нашої злітно-посадкової смуги. Авіакомпанії відгукуються добре. Я вважаю, що наша співпраця вже має свій результат у вигляді рейсів до Києва, Шарджі. Ми домовилися про співпрацю і ми виконуємо свої зобов’язання.

Впевнений, що нові напрямки, які будуть відкриті вашою компанією, нададуть ще більше можливостей для подорожей запоріжцям.

О новых рейсах мэр Запорожья Владимир Буряк сообщил и на своей официальной странице в Facebook.

Как сообщала «Индустриалка», венгерский лоукостер Wizz Air откроет авиарейсы из Запорожья в шесть городов Европы. Полеты стартуют в конце марта 2020 года.

Анастасия КАРАТЕЕВА


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в