misto.zp.ua

Запрошуємо на молодіжний фестиваль аматорського кіно «Ранок»

4 - 7 квітня 2012 року відбудеться ІІ Молодіжний фестиваль аматорського кіно «Ранок». Організаторами фестивалю виступають спільнота стипендіатів Програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та студенти Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка за підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації.

До участі у фестивалі запрошуються молодіжні аматорські кіно-, теле-, медіа-гуртки та студії при навчальних закладах України або окремі студенти та учні!

Метою фестивалю є відродження кіноаматорства; привернення уваги громадськості до гострих соціальних проблем; виявлення талановитих, творчих особистостей; стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку талановитої студентської та учнівської молоді; обмін практичним досвідом молодіжних творчих кіногуртків та майстерень; згуртування талановитої, ініціативної молоді.

Фестиваль приймає на конкурс фільми морально-естетичного змісту, присвячені екології, охороні здоров’я, захисту прав людини, тварин та природи, а також фільми духовної, філософської та соціальної тематики, направлені на розвиток українського суспільства.

Програма фестивалю включає проведення презентацій кращих відео робіт, обмін досвідом творчих студентських колективів, культурні заходи,  урочисте відкриття і закриття фестивалю тощо.

Журі фестивалю нагороджує дипломами переможців фестивалю за кращі роботи у кожній номінації, а також присуджує Гран-прі фестивалю. До спеціальних номінацій відноситься: краща режисерська робота, краща операторська робота, краща робота дитячої студії, приз Інтернет-голосування.

До складу журі входять провідні фахівці з кіно і телесфери, митці, журналісти, науковці, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів тощо.

Фестиваль проводиться щорічно в два етапи: відбірковий і завершальний.

Відбірковий етап проходитиме заочно з 1 жовтня 2011 року по 1 березня 2012 року. На завершальний етап фестивалю запрошуються учасники, які перемогли у відбірковому конкурсі.

Нагородження і урочиста частина відбудеться 4 -7 квітня 2012 р. 
     
Умови участі  у конкурсній програмі фестивалю

 • На конкурсний перегляд приймаються: документальні, ігрові та експериментальні, анімаційні фільми, кліпи (сюжетні музичні фільми) соціальної тематики. Фільми, які подаються на конкурс повинні бути тривалістю до 10 хвилин, на DVD-носіях або в електронному вигляді гарної якості зображення.
 • Кількість робіт, надана одним автором - необмежена.
 • До фільму додається: анотація фільму, заповнена заявка і фотографія режисера.
 • Заявка для участі у конкурсі - запропонованої форми.
 • Участь у кінофестивалі - безкоштовна.
 • Участь фіналістів у роботі фестивалю, проживання, харчування - за рахунок Оргкомітету. Проїзд – за власний рахунок учасника.
 • Адреса оргкомітету фестивалю:  м. Кіровоград, вул. Шевченка, 1, КДПУ ім. В. Винниченка.

Журі оцінює вдалий вибір теми та ідеї, її розкриття та актуальність. Роботи не рецензуються і не повертаються.

Фільми  оцінюються у номінаціях:
 1) документальний фільм;
 2) ігровий фільм;
 3) анімаційний фільм;                    
 4) експериментальний;
 5) сюжетний музичний кліп;
 5) Відеохвилина *

* «Відеохвилина» - ігрові та документальні історії, анімація, експериментальні роботи,  відео-арт, відео-листівки, відео-афоризми, -нотатки, -нариси, -ескізи та інші витвори людського мозку, відеокамери або, навіть, мобільного телефону. Теми конкурсу «Відеохвилина» та умови їх проведення не відрізняються від загального конкурсу.

Координатор проекту:  Володимир Живицький (050) 2033007


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |