misto.zp.ua

Запорожці увійшли до кращих фотомитців конкурсу "Молоде обличчя України"

Запорожці увійшли до кращих фотомитців  конкурсу "Молоде обличчя України"

25 листопада 2011 року автори двадцяти чотирьох найкращих робіт-переможниць Всеукраїнського фотоконкурсу "Молоде обличчя України" були запрошені до Києва на церемонію нагородження.  Конкурс організували  Державна служба молоді та спорту України спільно з Міністерством культури України та Національною спілкою фотохудожників України. Компетентне журі відібрало з-поміж 232 світлин 24 найкращі роботи у восьми номінаціях: "Молодь і держава", "Професії молодих", "Талановита молодь України", "Українське студентство", "Дозвілля молоді", "Вибір молоді - здоров'я", "Всі різні - всі рівні" та "Нас єднає Україна". Автори кращих робіт зібралися у фойє Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого, де відбулося нагородження переможців.

Серед переможців - двоє фотомитців із Запорізької області. Яна Коваль із роботою "Вогняне колесо" отримала перше місце в номінації "Вибір молоді - здоров'я". У трійку переможців в номінації "Українське студентство" увійшов Володимир Старков із світлиною  "Ура! Канікули!"

- Фотоконкурс є логічним продовженням послідовної роботи, яка ведеться службою для самовдосконалення молоді, її всебічного розвитку, організації змістовного дозвілля та підтримки творчих здібностей молоді, - йшлося у вітанні голови Державної служби молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.
Представники Міністерства культури України та Національної спілки фотохудожників України, Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА відзначили високий професійний рівень робіт, які були визнані переможцями конкурсу.

Окрім дипломів та призів від організаторів, переможці також отримали  подарунки від партнера конкурсу - Групи  компаній "Фокстрот", що вже чотири роки виступає партнером  конкурсу. Бізнес з мистецькою назвою нагородив ряд світлин, серед яких - роботи "Фотоздибанка" (автор - Євгенія Картушова з Івано-Франківська), "Зелена фантазія" (Ольга Добровольська з Миколаївщини), "Маковий цвіт" (Олександр Володін з Херсонщини), "Радію. Мрію. Живу" (Андрій Корольчук з Житомирщини). Партнерство ГК "Фокстрот" з організаторами конкурсу - системне й  відбувається у рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Від імені співзасновників  бізнесу Геннадія Виходцева та Валерія Маковецького прес-секретар компанії Алевтина Белецька вручила подарунки та подякувала талановитим митцям за яскравий фотодоробок.

- Щороку ми збираємося на фінал конкурсу у навчальному закладі, що виховує митців, щороку ми вітаємо найкращих молодих фотомитців країни, й віримо, що підтримка талановитої молоді зробить нашу Україну усміхненою та красивою, - сказала Алевтина Белецька. - Адже це конкурс, в якому невгамовна енергія молоді, свіжий погляд на життя суспільства  поєднуються зі свідомою державницькою позицією фотомитців та героїв їх світлин.

З роботами переможців Всеукраїнського фотоконкурсу "Молоде обличчя України" 2011 року організатори пропонують ознайомитися на виставці у фойє Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого, яка триватиме до новорічних свят.

Misto.ИНФОРМ


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в