misto.zp.ua

Запоріжці можуть долучитися до процесу перейменування вулиць

Запоріжці можуть долучитися до процесу перейменування вулиць

Сьогодні відбулося чергове засідання робочої групи зі створення реєстру урбанонімів м. Запоріжжя. Члени робочої групи, повідомили у прес-службі Запорізької міськради, розглянули пропозиції щодо перейменування вулиць та провулків у Комунарському районі, які були на доопрацюванні. Вони також обговорили пропозиції для перейменування вулиць та провулків Шевченківського району.

Здебільшого нові назви присвячують історичним подіям Запоріжжя, видатним українським митцям, історикам, державним діячам та науковцям. Їх намагаються обирати комплексно, об’єднуючи за тематикою.

Під час обговорення враховуються пропозиції та побажання мешканців міста щодо перейменування вулиць на честь їхніх рідних, які залишили по собі слід в історії Запоріжжя.

Долучитися до процесу перейменування вулиць у Запоріжжі можуть всі бажаючі. Ознайомитися з опрацьованими назвами разом із пропозиціями можна на сайті Запорізької міської ради у розділі «Місто» – «Перейменування вулиць». Там також можна проголосувати за той чи інший варіант, або надати свій. Наразі голосування триває за протоколами №5 та №7. Нові протоколи та форми для голосування також додаються після їх опрацювання.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в