misto.zp.ua

Закордонна допомога дітям України

Фонд вдячний українській громаді у В`єтнамі за організацію благодійного ярмарку, мета якого – допомога постраждалим від воєнної агресії дітям України.

Закордонна допомога дітям України

 

8 липня 2022 р, в далекому від України В`єтнамі, м. Хошимін, відбувся благодійний захід “Freedom Hive”, оганізований Посольством України та українською громадою за підтримки Генерального консульства Франції. Саме французькі друзі надали майданчик для його проведення - резиденцію Генерального консула.

Організатори заходу – це в першу чергу українці, які мають тісні зв’язки з рідними з України і яким так болісно спостерігати за страшними подіями в рідній країні. Отже, метою акції «Вулик свободи» було не просто об`єднатися заради зустрічі з однодумцями, але й безпосередньо допомогти Україні. Особливо приємно, що для реалізації цієї мети було обрано БФ «Щаслива дитина».

Second slide

З початком війни в Україні наш регіональний фонд розширив межі своєї допомоги до Запорізької, Донецької та Херсонської областей, як на окупованій території, так і на території, підконтрольній Україні. Завдяки всебічній підтримці друзів України з-за кордону, ми маємо змогу періодично підтримувати багатодітні та малозабезпечені родини. Також, основним напрямком роботи фонду залишається допомога в лікуванні хворих дітей та підтримка дитячих лікарень. Отже, 429 080 гривень, отримані від організаторів благодійного заходу, будуть спрямовані на підтримку дітей, які постраждали від війни в Україні.

Вже зараз, завдяки закордонній підтримці, ми розпочали реалізацію проектів допомоги двом запорізьким родинам, в яких діти мають потребу в слухових апаратах. І незабаром обов’язково відзвітуємо про перші результати.

БФ «Щаслива дитина» висловлює щиру подяку усій українській громаді, Посольству України, Консульству Франції у Хошиміні та усім громадянам Соціалістичної Республіки В‘єтнам за організацію та проведення благодійного заходу по збору коштів на підтримку дітей України! Ваша допомога надихає та надає нам сил!

Отже, працюємо далі! Приєднуйтесь!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в