misto.zp.ua

Яка криптовалюта заслуговує на увагу інвестора-початківця?

Яка криптовалюта заслуговує на увагу інвестора-початківця?

Дедалі популярнішим способом додаткового заробітку вважається інвестування в криптовалюту. І це не дивно, враховуючи популярність цифрових грошей. Але дехто вважає, що достатньо відстежувати курс біткоїна сьогодні та просто отримувати надприбуток щодня. Але такий підхід може стати помилковим. Попри те, що біткоїн широко розповсюджений і про нього достатньо новин на всіх континентах, не варто забувати й про інші токени, які також заслуговують на увагу. Адже вони також поступово зростають у вартості та можуть принести прибуток.

Токени, що заслуговують на увагу інвесторів 

Серед найбільш популярних і дорогих токенів виділяють не тільки BTC, а й Ефіріум. Саме вони приносять стабільний і постійний дохід власникам як у короткостроковій, так і довгостроковій перспективі. На особливу увагу також заслуговує Dogecoin, він же мемний токен. Але з огляду на високий попит, насправді проблематично буде отримати великий прибуток у найкоротші терміни.

На цьому список не обмежується. Експерти рекомендують особливу увагу звернути на маловідомі криптовалюти, але які в майбутньому зможуть отримати особливе визнання. Уже зараз до них придивляються і починають активно вкладатися. Серед подібних токенів варто окремо виділити:

  • C+Change;
  • Dash2trade;
  • RobotEra;
  • Calvaria;
  • FightOut. 

Наразі важко передбачити, коли саме відбудеться різкий стрибок зростання в ціні, але експерти впевнені, що це станеться рано чи пізно. 

Докладний розбір токенів 

Якщо ви вперше чуєте про перераховані цифрові гроші, розберемо їхні особливості трохи детальніше.

Для власників електричних автомобілів варто звернути увагу на можливість придбання C+Change, що надає винагороду за кожну зарядку. Подібна ініціатива дає змогу підтримувати відмову від шкідливого палива та посилювати інтерес до захисту довкілля. А з огляду на те, що вже за кілька років планується відмова від виробництва машин із двигунами внутрішнього згоряння, не дивно, що очікується високе зростання.

Токен Dash2trade спочатку розроблявся для тих, хто тільки починає вивчати криптобіржі. Але навіть за такого підходу власники змогли зібрати кілька мільйонів доларів інвестицій. Тому криптовалюта Dash2trade вважається привабливою для вкладень і залишиться такою протягом кількох років.

Проєкт RobotEra став прикладом популярного ігрового токена. У процесі виконання завдань можна не тільки заробити токени, а й спілкуватися з іншими користувачами системи. Онлайн-проєкти не втрачають своєї популярності вже довгі роки, тому RobotEra тільки зростатиме в ціні.

Ще одним прикладом ігрового токена виступає Calvaria. Тільки це вже карткова гра, в якій кошти нараховуються виключно в разі перемоги. Протягом минулого року спостерігався високий приріст до первісної вартості. І у 2023 році тенденція тільки зберігається. 

FightOut був розроблений для любителів здорового способу життя і всіх тих, хто не уявляє свій режим без занять спортом. Тому відкриття мережі спортивних залів сприяє зростанню популярності та вартості самої валюти. На цьому список популярних токенів не обмежується, і цілком імовірно, що можуть з'явитися додаткові криптовалюти з високою прибутковістю.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в