misto.zp.ua

Вручення посвідчень аспірантам та докторантам у ЗНУ

Вручення посвідчень аспірантам та докторантам у ЗНУ

Відділ аспірантури та докторантури вручив свідоцтва про закінчення навчання своїм випускникам.

З цією подією їх привітав  проректор з наукової роботи Віктор Грищак. Він наголосив, що Запорізький національний університет кожного року випускає 5-7 докторів наук, а за показниками ефективності роботи відділу аспірантури та докторантури ЗНУ входить в десятку найкращих вишів країни. Це підтверджує той факт, що наш університет з кожним роком зміцнює свій науковий потенціал, демонструючи позитивну динаміку  у підготовці нових кадрів.

Привітав випускників та побажав їм подальших успіхів у науковій кар'єрі завідувач відділу аспірантури і докторантури, доктор історичних наук, професор Геннадій Васильчук.

Зі словами подяки педагогічному колективу та співробітникам університету звернулася цьогорічна випускниця аспірантури Олеся Духовна-Кравченко.

Одразу після урочистого вручення свідоцтв випускникам аспірантури та докторантури відбулася робоча зустріч з молодими науковцями. Цього року до відділу аспірантури та докторантури ЗНУ  вступило 38 аспірантів та 5 докторантів. Геннадій Миколайович привітав їх з початком наукової кар'єри та побажав успіху в підготовці до захисту кандидатських робіт та дисертацій.

Перед молодими науковцями виступили начальник міжнародного відділу Олена Тупахіна, доцент ЗНУ Русудан Махачашвілі, начальник відділу охорони праці Ігор Маказан, провідний фахівець НДЧ Ірина Туманова.

Наприкінці зустрічі Геннадій Васильчук наголосив на основних моментах майбутньої наукової роботи та побажав молодим науковцям плідної співпраці та сумлінного виконання всіх поставлених перед ними завдань.

Олена ЯРОШЕНКО


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |