misto.zp.ua

Внутрішньопортове експедирування: перевезення експорту та імпорту

Внутрішньопортове експедирування: перевезення експорту та імпорту

Послуга внутрішньопортового супроводу імпортних, експортних товарів має особливий споживчий попит, як серед бізнесменів-початківців, так і серед тих, хто вже давно займається активною підприємницькою діяльністю. Супровід імпорту – це повноцінний комплекс процедур, які виконує кваліфікований експедитор одразу після прибуття вантажу до порту. Таке внутрішньопортове експедирування спрямоване на оформлення документів з метою подальшого вивезення вантажу з порту.

В цьому випадку експедитор виконує роль представника замовника, який бере під свою відповідальність проведення подальших перевірок та необхідних процедур:

  • Оформлення пакета документів У цих документах має бути дозвіл на вивезення товару із порту від митних органів, від представників морської лінії.
  • Митне декларування. Здійснюється оформлення митної декларації, згідно з усіма нормами та правилами, сплата податків, зборів.
  • Оформлення транспортних накладних. Враховується конкретний тип транспорту, який використовуватиметься для вивезення вантажу з порту.

Крім того, здійснюється повний контроль зберігання товару на терміналі, організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт. Після завершення всіх перевірок вантаж отримує відповідну перепустку на вивезення.

Особливості внутрішньопортового супроводу експорту

У разі внутрішньопортового супроводу експорту робота експедитора починається задовго до того, як вантаж прибуває у конкретний порт. Перед спеціалістами стоїть два основні завдання:

  1. Підготовка пакета документів.
  2. Оформлення доручень на майбутнє відвантаження.

У портах запропоновано пільговий період на зберігання вантажу перед його подальшим відправленням. Тому потрібно все ретельно розпланувати, щоб вантаж не прибув у порт раніше, виключаючи ймовірність переплати з боку клієнта. Не менш важливо встигнути довезти цю продукцію, щоб не затримувати відправку всієї партії.

Таким чином, експедитор у процесі перевезення експортних товарів обов'язково має підтримувати зв'язок із представниками морської лінії, контролювати весь процес завантаження товарів на борт, а також оформити цей вантаж у портовій та митній службах. Щоб переконатися в надійності перевезення та збереження товарів, експедитор особисто присутній під час опломбування контейнерів. Кваліфікований супровід експортних вантажів допомагає оптимізувати час та витрати в процесі доставки товарів.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |